پیمان صالحی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار داشت: افزایش دفع پروتئین از طریق ادرار باعث ایجاد سندرم نفروتیک می شود.
وی خاطرنشان کرد: علت اصلی افراد مبتلا به این سندرم آسیب به عروق خونی کوچک کلیه است. نفروتیک پروتئین نقش مهمی در بدن، ساخت سلول ها و تنظیم عملکردهای حساس بدن دارد، بنابراین عدم تعادل پروتئین و دفع اضافی پروتئین از طریق ادرار می تواند مشکلات زیادی را در انسان ایجاد کند.
دکتر فوق تخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری بیان کرد که سندرم وجود دارد. نفروتیک قابل درمان است و پزشک بر اساس شرایط فرد تصمیم می گیرد که برنامه درمانی را به بیمار ارائه دهد. نفروتیک می توان گفت که افراد دیابتی نیز در این میان نقش دارند.
صالحی می گوید عملکرد غیرطبیعی کلیه یکی از شایع ترین علل این سندرم است. نفروتیک در کودکان مورد توجه قرار می گیرد، وی ادامه داد: در این صورت وقتی بافت کلیه کودکان بررسی می شود، بافت کلیه ظاهر طبیعی دارد و علت عملکرد غیرطبیعی کلیه قابل تشخیص نیست.
وی گفت: ایجاد لخته در سیاهرگ های کلیوی و انسداد آنها ممکن است یکی از دلایل ابتلا افراد به این سندرم باشد. نفروتیک اول گفت: نفروپاتی این یکی از عوامل دیگری است که می تواند باعث ایجاد سندرم غشایی شود نفروتیک گاهی اوقات با سایر بیماری ها مانند مالاریا و سرطان لوپوس و هپاتیت B مرتبط است.
دکتر فوق تخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری لوپوس انتشار همچنین می تواند منجر به آسیب جدی کلیه و سندرم شود نفروتیک این را اضافه کرد تا به همراه داشته باشد: وقتی پروتئین ها آمیلوئید در اندام های بدن جمع می شود و فیلتراسیون کلیه آسیب دیده است و این مشکل نیز ممکن است یکی از عوامل سندرم باشد. نفروتیک بودن
صالحی تورم شدید به ویژه اطراف چشم و مچ پا، ادرار کف آلود، افزایش وزن، خستگی، بی اشتهایی، چربی و کلسترول خون بالا و آلبومین پایین خون را از جمله علائم این سندرم عنوان کرد. نفروتیکوی خاطرنشان کرد: شرایط پزشکی، مصرف برخی داروها و افراد مبتلا به عفونت هایی مانند HIV، هپاتیت B و C و مالاریا احتمال ابتلا به این سندرم را افزایش می دهد.
ارسال پاسخ