مشاد گفت: “آلودگی هوا می تواند خطر تولد زودرس ، اوتیسم و فشار خون بالا در مادران باردار را افزایش دهد.”
به گفته مهر ، پزشک بهداشت باروری و علوم پزشکی مشهاد ، استاد صدیغه عبدالله پور تأثیرات منفی آلودگی هوا بر سلامت مادران و جنین های باردار تأکید کرد: آلودگی هوا یکی از عوامل مهمی است که می تواند خطر ابتلا به زودرس را به خطر بیاندازد. زایمان ، وزن کم هنگام تولد و اختلالات. تحقیقات علمی نشان داده است که آلاینده هایی مانند مونوکسید کربن ، اکسیدهای نیتروژن ، ازن و دی اکسید گوگرد ممکن است تأثیر مخرب بر سلامت مادران و نوزادان باردار داشته باشند.
وی گفت: “علاوه بر این ، آلاینده ها ، دود سیگار ، دخانیات و قلیان همچنین می توانند رشد جنین را مختل کرده و خطر تولد زودرس را افزایش دهند.” زودرس ممکن است از کودک بخواهد مشکلاتی از قبیل مراقبت های ویژه و نارسایی ریه و عفونت های بیمارستان داشته باشد.
افزایش خطر اوتیسم در سه ماهه سوم بارداری
مطالعات اخیر نشان داده است که قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا ، به ویژه در سه ماهه سوم بارداری ، احتمال اوتیسم در کودکان را افزایش می دهد. علاوه بر این ، تحقیقات جدید در سال چهارم نشان می دهد که آلاینده های کربن سیاه ناشی از سوختگی ناقص سوخت کربن می تواند خطر پره اکلامپسی را تا 5 ٪ افزایش دهد.
کربن سیاه و خطبه ؛ زنگ هشدار برای مادران باردار
به گفته او ؛ Peecallampsia یکی از شایع ترین دلایل مرگ و میر مادی در دوران بارداری است ، بنابراین کاهش نسبت یکی از اولویت های سیستم های بهداشتی در جهان است.
مجاز: مادران باردار در روزهایی که آلاینده ها زیاد هستند و در خارج از خانه ورزش نمی کنند ، بدون ماسک از خانه بیرون نمی آیند. علاوه بر این ، تهویه مطبوع مناسب و افزایش مصرف شیر ، به ویژه برای شیر ، استفاده از بخور سرد در خانه می تواند به کاهش اثرات آلاینده ها بر روی بدن کمک کند. کلسیم موجود در شیر به عناصر سنگین محدود می شود و از جذب خون مادر جلوگیری می کند و این به کاهش اثر آلاینده ها بر روی جنین کمک می کند.
در پایان ، عبدالله پور تأکید کرد: هدف از این پیشنهادات ابراز نگرانی های خود برای مادران ، بلکه آگاهی از مراقبت از خود و تشویق سواد سلامت است ، بنابراین با مشاهده سرنخ های پیشگیرانه از سلامتی و فرزندان خود محافظت می کند.
ارسال پاسخ