هر آنچه که باید در مورد واکسن آنفولانزا بدانید

توزیع واکسن آنفولانزا مشکلی ندارد

محسن رئیسی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار داشت: فردی که واکسن آنفولانزا زده است احتمال دارد به این بیماری مبتلا شود اما علائم خفیف تری را تجربه خواهد کرد. آنها به تخم مرغ حساسیت دارند و اعلام کردند که این کار ممنوع است.

وی با اشاره به نکاتی که در تزریق واکسن آنفلوآنزا باید به آن توجه کرد، افزود: توصیه می شود در هنگام تزریق واکسن آنفولانزا، فرد سرماخوردگی یا آنفولانزا نداشته باشد و علائمی مانند تب نداشته باشد و 48 ساعت طول بکشد. از آن زمان گذشته است. پایان علائم سرماخوردگی در فرد.

فوق تخصص ریه کودکان گفت: راهکارهای پیشگیری از آنفولانزا همانند راهکارهای پیشگیری از سرماخوردگی است. شستن مکرر دست ها، استفاده از ماسک، ایجاد و اطمینان از تهویه مناسب در محیط و حفظ فاصله 2 تا 3 متری از فرد مبتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی از جمله نکاتی است که مردم باید به آن توجه کنند.

رئیسی با بیان اینکه قدرت عطسه و سرفه برای دفع ویروس سرماخوردگی و آنفولانزا تقریباً 2 تا 3 متر است، ادامه داد: فرد مبتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا برای جلوگیری از ابتلای افراد دیگر باید دست های خود را به طور مکرر بشوید. در برابر این بیماری تا حد امکان شسته و از ماسک استفاده کنید.

وی با تاکید بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی برای پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا گفت: آنفولانزا علائم شدیدتری نسبت به سرماخوردگی دارد و معمولاً فرد مبتلا اشتهای کمی دارد که ناشی از وجود عوامل التهابی در بدن است. و یک مسئله عادی است

فوق تخصص ریه اطفال افزود: آبرسانی مکرر مهمترین اقدامی است که افراد مبتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی باید رعایت کنند چرا که علائم این بیماری ها باعث کم آبی بدن می شود و مصرف مایعات می تواند به کاهش علائم کمک کند. استراحت همچنین ممکن است بر بهبود سریعتر علائم بیماری تأثیر بگذارد.