به گزارش انتخابتو، سرهنگ علیرضا داسارگر با اشاره به نزدیک شدن به ایام راهپیمایی اربعین حسینی گفت: کشور عراق در خصوص حمل و نقل مواد مخدر توسط افراد حتی در مقادیر کمتر از یک گرم بسیار حساس است و اگر چنین باشد. همانطور که مشاهده می شود، این خلاف قانون است و با مجرمان برخورد خواهد شد.» او قاطعانه مبارزه می کند.
رئیس اداره اجتماعی پلیس مواد مخدر فراجا در بخشی دیگر از سخنان خود بر توسعه توان اطلاعاتی و فنی پلیس در کشف مواد مخدر کاشته شده توسط مجرمان تاکید کرد و گفت: از جمهوری اسلامی ایران و دولت عراق تا کنون. در سالهای اخیر با تجهیز نقاط خروجی و ورودی به جدیدترین امکانات کنترلی و حفاظتی با استفاده از تجهیزات فنی پیشرفته و آشکارسازهای مواد؛ آنها علاوه بر اسکن، نظارت و بازرسی وسایل زائران، از قابلیت بسیار بالایی در شناسایی مجرمان و کشف قاچاقچیان مواد مخدر نیز برخوردارند.
چه داروهایی در عراق ممنوع است؟
همچنین به حبس طولانی مدت و جریمه های سنگین برای افرادی که مواد مخدر ممنوعه و غیرمجاز را توسط زائران به عراق حمل می کنند و داروهایی را به شکل هایی مانند قرص، شربت و آمپول حاوی دیازپام، فلورازپام، کلونازپام، لورازپام، شربت تریاک، دیفنوکسیلا، داروهای کدئین، متادون، ترامادول، ریتالین، بوپونورفین (b2)، صرع و سرطان و غیره که به هر نحو حاوی هر مقدار مواد مخدر باشند، طبق قوانین کشور عراق جرم محسوب می شود و در صورت کشف، از ادامه سفر زائران ممانعت به عمل می آید و همچنین برای وی به مجازات حبس و جریمه نقدی معرفی می شود.
داسارگر افزود: از این رو زائران شیرین بیان، کراکروت و… مصرف می کنند. ما از آنها می خواهیم که داروهای گیاهی مشکوک را که از نظر ساختاری بسیار شبیه به مواد مخدر است و از سوی دیگر برای ماموران عراقی ناشناخته است، حمل نکنند.
وی با بیان اینکه دستگیری هیچ یک از عاملان جنایات در عراق مشروط به محدودیت سنی و جنسیتی نیست، تصریح کرد: فرد حامل مواد تنها با کشف مواد مخدر و در برخی موارد افراد بالای 80 سال دستگیر می شود. نیز دستگیر خواهد شد. یاش نیز دستگیر شد. علاوه بر این، محاکمه و محاکمه با قاطعیت انجام می شود و برای زائران احکام حبس طولانی مدت صادر می شود.
رئیس اداره اجتماعی پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا نیز گفت: از آنجایی که معتادان متجاهر و بلای خانمان سوز اعتیاد توانایی های زائران را از نظر جسمی و روحی از بین می برد؛ از آنجایی که معتادان متجاهر و معتاد به مواد مخدر می پردازند. بنابراین توصیه می شود اگر فردی به هر شکلی از اعتیاد به مواد مخدر یا روانگردان رنج می برد، قبل از اعزام، تحت درمان و توانبخشی روحی و جسمی قرار گیرد تا آمادگی جسمانی و روانی برای ورود به عرصه عظمت داشته باشد. بگذارید دوباره بسازد تا کیفیت ها پاک شود.
بر اساس اطلاعیه مرکز اطلاع رسانی پلیس، داسارگر گفت: امیدواریم با بررسی و استفاده از شناسنامه، شاهد دستگیری و بازداشت زائران حمل مواد مخدر چه در ایران و چه در عراق نباشیم.
464,444
گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین
ارسال پاسخ