دنیای هندسه اخیراً شاهد پیشرفت چشمگیری بوده است ، و ریاضیدانان دانشگاه موناش یک راز را که قدمت آن به قرن هفدهم باز می گردد ، حل کرده و قضیه دایره دکارت را به یک منطقه جدید و شجاع گسترش داده است.
به گفته ایسنا ، دکارت در هندسه اقلیدسی بیان می کند که هر چهار آپارتمان در این موضوع دارای تمام شعاع آپارتمان ها در معادله طبقه دوم برای آپارتمان هایی هستند که مماس هستند. انحلال این معادله می تواند یکی از این حلقه ها را با سه حلقه دیگر ترسیم کند. این نام به نام فردریک پنج و دختر الیزابت استوارت ، پالاتین لیزر ، نام رنه دکارت نامگذاری شد.
تاکنون این پرونده محدود به چهار محافل بود ، اما گروهی از دانشمندان که از ابزارهای ریاضی پیشرفته ای با الهام از فیزیک استفاده می کنند ، معادله کلی را برای هر آپارتمان مماس به دست آوردند که درک جدیدی از معادله ارائه شده توسط ریاضیدان رنه دکارت ارائه می داد.
دکارت ، سنگ بنای هندسه ، رابطه بین چهار محافل مماس را تعریف می کند. با این حال ، برای قرن ها ، تعمیم معادله به بیش از چهار محافل شامل ریاضیدانان بود.
دانشیار دانیل ماتیوز از دانشکده ریاضیات دانشگاه موناش ، به همراه نامزد دکترا Orion Zymaris ، یک معادله حاکم بر الگوهای هندسی پیچیده ایجاد شده توسط تنظیمات بزرگتر از محافل مماس را مشخص کرد.
در تئوری تنظیم دایره ای ، گلها به عنوان یک ساختمان اساسی در ساختمان خدمت می کنند. هنگامی که انحنای دایره های بیرونی یا برگ های یک گل مشخص می شود ، به خوبی ثابت می شود که انحنای دایره مرکزی را می توان به طور کامل تعیین کرد.
محققان کار خود را بر اساس روشهای ریاضی مدرن از جمله نخهای ساخته شده اند. نخ ها عناصر منطقه مختلط هستند که می توانند با جو اقلیدسی همراه باشند.
دکارت در سال ششم برای پرنسس الیزابت پلاتین مشکل داشت و فرض کرد که می تواند آن را حل کند. او مختصات C. را اختراع کرد ، اما شاهزاده خانم الیزابت پلاتین نتوانست آن را حل کند ، و هنگامی که او مشکل را به یک مشکل مشکل ساز تغییر داد ، وی به عنوان قضیه کلاسیک DECTARTS CIRCLE پذیرفته شد.
پاسخ یک سوال 4 ساله را کشف کنید
این نه تنها گام مهمی در ریاضیات خالص نشان می دهد ، بلکه قدرت روزافزون گروه توپولوژی در دانشگاه موناش را نیز نشان می دهد و از پنج دانشجوی دکترا تشکیل شده است که پنج نفر از آنها زن هستند.
این کشف نمونه ای مهیج از چگونگی مشکلات کلاسیک می تواند الهام بخش ریاضیات جدید قرن های آینده باشد. در دهه 1980 ، بسیار باورنکردنی است که فکر کنیم مشکلی که دکارت با آن جنگید ، هنوز منتظر پاسخ های جدید است.
ارسال پاسخ