سیاوش گلاری وی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا به دمنوش های مناسب برای درمان گرمازدگی اشاره کرد و گفت: در برخی استان های کشور به دلیل افزایش دمای هوا و گرمای شدید احتمال ابتلا به گرمازدگی افزایش یافته است.
وی ادامه داد: در مرحله اول توصیه می شود افراد در ساعات اوج گرما از منازل و محیط های خنک خارج نشوند و در صورت خروج از منزل سعی کنند به مدت طولانی در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرند.
این متخصص طب سنتی با بیان اینکه مصرف آب و مایعات مهم ترین نکته ای است که مردم در این ایام گرم سال باید به آن توجه کنند، تصریح کرد: دمنوش های طب سنتی نیز می تواند در درمان و حتی پیشگیری از گرمازدگی کمک کند. اینها ممکن است چای باشند چای گیاهی به لیمو، شربت گلاب، شربت تخم مرغ و شربت خشیر اشاره کرد.
گلاری وی با اشاره به اینکه مردم در روزهای گرم سال تا حد امکان از مصرف نوشیدنی های گرم کافئین دار پرهیز کنند، ادامه داد: وعده های غذایی باید سبکتر از روزهای دیگر باشد و افراد استراحت کافی برای خنک شدن داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه بدن افراد به دلیل عدم استراحت کافی گرم و خشک می شود و رطوبت بدن آنها کاهش می یابد، گفت: مصرف شربت هندوانه، خیار با گشنیز و دم کرده عناب و زرشک برای افراد برای پیشگیری از گرمازدگی مناسب است.
یک متخصص طب سنتی می گوید: هر چه باشد چای گیاهی یا اگر غذا شیرینتر باشد، درجه حرارت نیز بالاتر است و نوشیدن گلاب با مقداری یخ بهترین راه برای درمان افرادی است که از گرمازدگی رنج میبرند.
گلاری وی با اشاره به اینکه استفاده از کاسنی و ریشه بیدمشک در روزهای گرم سال نیز می تواند مفید باشد، افزود: چای گیاهی نعناع یکی دیگر از گزینه های طب سنتی برای درمان علائم گرمازدگی است که نشاط آور و همچنین به هضم غذا کمک می کند.
ارسال پاسخ