به گزارش انتخابتو، بر اساس اظهارات حمیدرضا ولی پور، رئیس کمیته تحقیقات تپه چشمه علی ری، این آرامگاه با معماری دوره سوم ایپک بر روی این تپه 7000 ساله کشف شده است. با توجه به شواهد مراحل معماری و سفال، این مقبره و اسکلت آن احتمالاً متعلق به دوره موسوم به سیلک 3 (4300 ق.م) است.
ایسنا نوشت: علی ری، رئیس هیئت تحقیقات باستان شناسی چشمه نیز گفت: ادامه این تحقیقات در فصول آینده ممکن است شناخت فضاهای معماری این روستا را افزایش دهد.
باستان شناسان امیدوارند پژوهشگاه میراث فرهنگی برای اخذ مجوز لازم برای نبش قبر نمونه اسکلت همکاری کند تا پس از انجام تست قدمت، زمان تدفین مشخص شود.
تحقیقات باستان شناسی تپه هفت هزار ساله ری به تازگی و همزمان با افتتاح پایگاه تحقیقات میدانی باستان شناسی دانشگاه شهید بهشتی پس از نزدیک به سه دهه راه اندازی شد. حمیدرضا ولی پور مدیر کاوش را ایمان مصطفی پور معاون کمیته کاوش، کورش محمدخانی، نگین میری، کامیار عبدی، امیرصادق نقشینه و علی بهادری اعضای هیئت علمی گروه باستان شناسی شهید باستان شناسی همراهی می کنند. این پژوهش باستان شناسی در ورودی سال 1398 این دانشگاه با حضور اعضای کمیته کاوش دانشگاه بهشتی و دانشجویان کارشناسی باستان شناسی در حال انجام است.
۴۷۴۷
گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین
ارسال پاسخ