گلایه زائران ایرانی از زیارت میلیونی

کدام کشورها بیشترین زائر را داشتند؟

به گزارش انتخابتو، «حدود 12 هزار نفر از سهمیه 82 هزار نفری ایران برای حج آینده هنوز شهریه خود را پرداخت نکرده اند». علی صالحی، مدیر کاروان حج اعلام شده از سوی سازمان حج، گفت: فکر نمی کنیم زائران در مرحله دوم علاوه بر 150 میلیون تومان قبل از ثبت نام، 80 تا 115 میلیون تومان دیگر پرداخت کنند. “

فارس در گزارشی نوشت: نزدیک به یک میلیون نفر بیش از 17 سال است که در انتظار حج هستند اما هزینه های این سفر معنوی نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است. به طوری که بسیاری از زائران گلایه داشتند که پس از سالها انتظار، هنوز از عهده مخارج سفر برنمی آیند. قرار بود پیش ثبت نام 150 میلیون تومانی 60 تا 70 درصد قیمت نهایی باشد، اما ناگهان «قیمت حج پیش رو به مرز 260 میلیون رسید» و هیچ مسئولی پاسخگوی آن نبود.

طبق قوانین عربستان، تنها یک و نیم درصد از سهمیه هر کشور (برای ایران این تعداد تقریباً 1300 نفر است) به عنوان کارگزار ویزای رایگان داده می شود، در حالی که ایران 5000 کارمند و مدیر جذب می کند و هزینه های همه این افراد تامین می شود. باید توسط سازمان زیارت از دسته «غیربودجه» تهیه شود.

رضا حسنی، مدیر حوزه حج گفت: با توجه به کثرت زائران، باید نیروهای اجرایی و ستادی برای خدمت رسانی بهتر به زائران افزایش یابد. 250 نفر ظرفیت دارد. وی با بیان اینکه از هر پرواز تنها 20 فروند هواپیما برای جابجایی نیروهای ستادی و اجرایی اختصاص می یابد، می گوید: بسیاری از اقدامات نیاز به حضور ستاد و نیروهای اجرایی ندارد و با اعزام عوامل بدون حق عملیات قابل انجام است. ارز همچنین هزینه ها را کاهش داد.

کارشناسان می گویند هر طرح پروازی کاروان باید اجرا شود تا ظرفیت کاروان ها افزایش یابد و تعداد ماموران در هر کاروان متناسب باشد. از سوی دیگر، با اصلاح ساختار زیارتی، این امکان وجود دارد که به جای نیروهای ستادی و اجرایی که به طور متوسط ​​روزانه 50 یورو مستحق دریافت خدمات رسانی به زائران هستند، عوامل ماهری اعزام شوند. (4 میلیون تومان)، از هزینه های تحمیل شده به زائران کاست در برخی مسئولیت ها مانند انبار.

۲۳۳۲۱۷

گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین