۱۰ گوش افرادی که بیش از 2 ساعت می خوابند

bato-adv

خواب یکی از اساسی ترین نیازهای بدن برای بازسازی و حفظ سلامتی است ، اما به عنوان سایر جنبه های زندگی ، تعادل از اهمیت ویژه ای برخوردار است. طبق این مطالعه ، خواب بیش از حد (معمولاً بیش از 4 ساعت در روز برای بزرگسالان) ممکن است تأثیر منفی بر سلامت جسمی و روحی داشته باشد.

گزارش Hamshahri Onlineمیزان خواب مورد نیاز برای خواب بسته به سن ، سبک زندگی و وضعیت جسمی متفاوت است ، اما بزرگسالان عمومی به 2 تا 4 ساعت خواب در روز نیاز دارند. خوابیدن بیش از 4 ساعت در شب یا آب نبات های طولانی برای روز ممکن است نشانه یک مشکل باشد و ممکن است بر سلامت فرد تأثیر منفی بگذارد.

بسیاری از افراد فکر می کنند که خواب برای سلامت قلب و مغز مفید است یا به بدن اجازه می دهد تا بهبود یابد. و آنها می دانند که برای کاهش خستگی روزانه خود در شام می خوابند. او نمی داند که افراط گرایی در خواب دارای معایب بسیاری است. مخصوصاً برای قلب و مغز.

در این گزارش ، خطرات خواب طولانی مدت را بررسی می کنیم.

خطر افزایش بیماری قلبی عروقی: مطالعات نشان می دهد افرادی که بیش از 2 ساعت می خوابند بیش از 2 تا 4 ساعت در معرض بیماری های قلبی قرار دارند. خواب طولانی مدت می تواند باعث التهاب در بدن شود ، سلامت قلب را تهدید می کند ، فشار خون را افزایش می دهد و باعث خراب شدن متابولیسم چربی می شود.

خطر اختلال و دیابت در متابولیسم: مطالعات نشان داده اند که هم بی خوابی و هم خواب بیش از حد می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد. خواب زیاد با کاهش حساسیت به انسولین و وخیم شدن تنظیم قند خون همراه است. تحقیقات انجمن دیابت آمریکا نشان می دهد که خواب بیش از حد خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش می دهد. این به دلیل کاهش فعالیت بدنی و ترشح هورمون ها و متابولیسم مرتبط با اشتها است.

افزایش وزن و چاقی: محرومیت طولانی خواب باعث کاهش مصرف انرژی و کندی متابولیسم می شود. افرادی که بیش از 2 ساعت می خوابند 5 ٪ بیشتر در معرض چاقی قرار می گیرند. این امر به این دلیل است که شخصی که روزانه 4 ساعت می خوابد ، زمان کمتری برای فعالیت بدنی یا پیاده روی دارد.

عملکرد مغز و ضعف حافظه را کاهش دهید: افرادی که بسیار می خوابند ممکن است در تمرکز ، حل و یادگیری در طول روز مشکل داشته باشند. خواب طولانی می تواند عملکرد شناختی را کاهش داده و خطر ابتلا به بیماری مانند بیماری آلزایمر را در طولانی مدت افزایش دهد.

تأثیر منفی بر سلامت روان: این بیماری با اختلالات خلقی مانند خواب بیش از حد ، افسردگی و اضطراب همراه است. در بعضی موارد ، افسردگی به خودی خود یک ماده خواب طولانی است و در موارد دیگر خواب بیش از حد خستگی ، کسالت و حتی افسردگی را تشدید می کند. یک مطالعه در دانشگاه کمبریج نشان داده است که 5 ٪ از افراد افسرده خواب بیش از حد دارند. معمولاً افراد افسرده احتمالاً می خوابند که می تواند یک چرخه ناقص ایجاد کند و شرایط روحی را بدتر کند.

خطر مرگ زودرس: داده های بسیاری از مطالعات بین المللی نشان می دهد که خواب طولانی مدت (بیش از 2 ساعت) با افزایش خطر مرگ زودرس همراه است. اگرچه این رابطه به دلیل بیماری های بسیار خواب است ، اما الگوهای خواب هنوز به عنوان یک عامل پیشگیری توصیه می شود.

برای افراد متوسط ​​بیشتر مراقب باشید

خواب طولانی متوسط ​​(بیش از 5 سال) ممکن است خطرات بیشتری نسبت به جوان تر داشته باشد. از آنجا که با افزایش سن ، بدن تغییرات فیزیولوژیکی را تجربه می کند که باعث اثرات منفی خواب طولانی مدت می شود.

خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی ، تشدید مشکلات شناختی به دلیل عملکرد مغز ، افزایش وزن به دلیل عدم فعالیت ، دیابت نوع 2 و افزایش افسردگی و عایق مهمترین خطرات خواب در این گروه سنی است. خواب بیش از حد در این سن ممکن است نشانه یا علت افسردگی باشد ، به خصوص اگر با کاهش تعامل اجتماعی همراه باشد.

چند نکته مهم

همانطور که گفته شد ، خواب طولانی لزوماً به معنای خواب با کیفیت نیست. بنابراین اگر به طور طبیعی یکی از افراد خواب هستید ، حتما این کار را انجام دهید:

مشاوره به دکترا: اگر با وجود خواب طولانی خستگی مداوم دارید ، ممکن است نیاز به کنترل مشکلاتی مانند کم خونی ، کم کاری تیروئید ، آپنه خواب ، افسردگی و سایر مشکلات داشته باشید. علاوه بر این ، اگر علائمی مانند خستگی ، افزایش وزن ، چاقی و بی نظمی قند خون را مشاهده می کنید ، به معاینات پزشکی نیاز دارید.

ایجاد یک برنامه خواب: خواب و بیدار شدن (حتی در تعطیلات) به تنظیم ساعت بدن کمک می کند. با این حال ، خواب بیشتر از آنچه در علوم پزشکی تأکید می شود ، نه تنها به سلامتی شما کمک می کند ، بلکه برعکس می شود.

داشتن فعالیت بدنی: حداقل 5 دقیقه ورزش روزانه باعث بهبود کیفیت خواب می شود و از خواب و مغز بیش از حد جلوگیری می کند.

تغذیه سالم و متعادل: تغذیه درست هرگز نمی تواند به شما در احساس خواب کمک کند. تغذیه سالم ، پروتئین کافی ، کربوهیدرات و چربی های سالم (فندق ، روغن زیتون و غیره) و مصرف میوه و سبزیجات تازه و مختلف را نادیده نمی گیرد. با تغییر سبک زندگی و توجه به هشدارهای بدن می توان از عوارض خواب طولانی مدت جلوگیری کرد.