کارگردان سینما زیر فشار بی پولی «کلیه برای فروش» را تبلیغ کرد.

کارگردان سینما زیر فشار بی پولی کلیه برای فروش را

به گزارش خبرگزاری انتخابتو، این خبر تکان دهنده است وحید وکیلی فر یکی از سینماگران مستقل سینمای ایران با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: من وحید وکیلی فر، فیلمساز مستقل، چهل و سه ساله هستم. من گروه خونی B منفی هستم، به دلیل وضعیت معیشتی یکی از کلیه هایم را از دست دادم.» تصمیم به فروش گرفتم، لطفا قیمت پیشنهادی خود را به آدرس ایمیل زیر ارسال کنید.

به گزارش عصر ایران؛ وحید وکیلی فر یکی از متفاوت ترین فیلمسازان مستقل سینمای ایران است. بیش از 15 سال از اولین فیلم او می گذرد. او چهار فیلم بلند سینمایی «گشر»، «تابور»، «ک9» و «کرگدن ها خاورمیانه را فتح می کند» در کارنامه خود دارد. انجام دادند».

مجله معتبر سینمایی هالیوود ریپورتر درباره اولین فیلم بلند سینمایی «گشر» وحید وکیلی فر نوشت: «گشر» در واقع یک پرتره انسانی بی تکلف است که افتخار در ساده ترین شکلش به تصویر کشیده شده و اولین فیلم فوق العاده امیدوارکننده سینمای ایران است. وحید وکیلی فر، فیلمساز، وکیل دادگستری است.

در مقدمه سایت تیوال به طور دقیق آمده است: «وحید وکیلی فر یکی از کم‌ارزش‌ترین فیلمسازان سینمای مستقل ایران است که وابستگی‌های جریان غالب سینمای ایران او را از ساختن فیلم محروم کردند و چهار فیلم بلند سینمایی دارد. دو فیلم اولی که اکران محدودی در سینمای هنر و تجربه دریافت کردند، اگرچه هرگز به آنچه که استحقاق آن را داشتند، دست کم از نظر تایید عمومی، نرسیدند، اما دو فیلم آخر Vakfılife هرگز اکران نشدند و او همچنین کارگردانی است که اولین فیلم علمی تخیلی را به ثبت رساند. در تاریخ سینمای ایران

وکیلی فر فیلم های خاصی ساخته است که هر کدام به تنهایی و انزوای انسان معاصر می پردازد، درست است که او هرگز به گیشه توجه نکرده و برای مخاطب عام فیلم نساخته است، اما از طرفی آثارش. وضعیت انسان را تا حد زیادی نشان می دهد. فضای فیلم ها و داستان هایی که انتخاب می کند واقعاً مهر و امضای خاص او را بدون توجه به هر سلیقه و ارزشی دارد.

فیلم‌های او در بسیاری از جشنواره‌های بین‌المللی به نمایش درآمده و جوایزی کسب کرده است. اتفاقاً در هیاهوی جشنواره‌هایی که به تماشای نوعی سینمای اجتماعی ایران عادت کرده‌اند، فیلم‌های وحید وکیلی همیشه شگفتی بزرگی برایشان به همراه داشت. به عنوان مثال، فیلم تابور که داستان مردی تنها را در زندگی آخرالزمانی روایت می‌کند که هیچ آدم دیگری در اطراف او زندگی نمی‌کند، در واقع نسخه‌ای ساده از سینمای ایران بود.

حالا این تنهایی و انزوای شخصیت وحید وکیلی فر انگار در زندگی شخصی و شخصی او نیز نمود پیدا کرده و او را مجبور به چنین تصمیمی کرده است که واقعاً جای تاسف دارد.

وقتی به سینمای امروز ایران و وضعیت آن نگاه می کنیم، تلویزیون و شبکه های نمایش خانگی را می بینیم، اولین چیزی که به ذهن خطور می کند این است که تعداد محدودی از هنرمندان هم به عنوان خالق و هم بازیگر در هر یک از این حوزه ها فعالیت می کنند و… با توجه به محصولات به دست آمده، بدیهی است که تنهایی افرادی با ظاهر خاص مانند وحید وکیلی فر و طبیعی است که درماندگی او بیش از پیش نمایان می شود.

باید به مسئولان و مدیران مربوطه هشدار داد تا وضعیت این فیلمساز و بسیاری از هنرمندانی مانند او را جدی بگیرند. قطعا هیچکس این نوع تصمیم و اعلام را دوست ندارد و در واقع این یک زنگ خطر است، یک وضعیت قرمز، یک هشدار است که نیاز به توجه دارد.

متأسفانه به نظر می رسد در وزارت ارشاد، سازمان سینمایی، حوزه هنری، تلویزیون، سکوهای نمایش خانگی و… هیچ اداره یا فرصتی برای فیلم سازی برای سینمای متفاوتی وجود ندارد که بخواهد برای زنده ماندن کلیه خود را بفروشد.

به زبان ساده وقتی می بینیم این همه فیلم، سریال و برنامه های مختلف توسط انواع نهادها و سازمان های تولید کننده محصولات هنری تولید می شود، واقعا جای تاسف است که وحید وکیلی فر فرصت ادامه فعالیت را ندارد.

در تمام کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه دنیا برای هنرمندانی مانند وحید وکیلی فر که خارج از ضوابط بازار کار می کنند، یارانه و حمایت وجود دارد.

یکی می گوید وکیلی فیلمساز خاصی است و فیلم هایش مخاطب خاص و غیره است. اگر بگوید در سینمای ایران، تلویزیون، سینمای خانگی و… نمایش می دهد. توصیه می کنم این را در چند سال گذشته در نظر داشته باشید. محصولاتی تولید شد که نه مخاطب داشت، نه دید، نه خاطره و نه ارزش، اما سازندگانشان از آنها امرار معاش می کردند.

چند فیلم، سریال، برنامه و… یادتان باشد میلیاردها و میلیاردها تومان خرج شد اما آنطور که گفته می شود نه دنیا دارند و نه آخرت.

او به عنوان شاهدی بر آثار ارزشمند و خاص خلق شده توسط وحید وکیلی فر، حق ندارد در چنین گلوگاهی بیفتد و هرکس در عرصه فرهنگ و هنر فعالیت کند، با یک بررسی ساده به صحت این گزاره شهادت خواهد داد.

همه مدیران و مسئولان نهادهای مختلف مرتبط با فرهنگ و هنر مسئول وضعیت وحشتناک و ناخوشایندی هستند که این فیلمساز و دیگر هنرمندانی مانند او در آن قرار دارند. لطفا چشم و گوش خود را نبندید و خود را به کوچه علی بسپارید و این هشدار را جدی بگیرید.

244

گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین