ماده 51 قانون حجاب چه آسیبی به گردشگری ایران وارد می کند؟

ماده 51 قانون حجاب چه آسیبی به گردشگری ایران وارد

به گزارش انتخابتو، عنوان مقاله روزنامه اعتماد به قلم هانی روستاگران «قانون حجاب و پایان ایرانگردی» است. 13. پس از فراز و نشیب های فراوان و تغییرات مختلف در لایحه حجاب و عفاف پیشنهادی دولت در کمیسیون های فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی، مقرر شد این قانون به کلیه دستگاه های اجرایی کشور ابلاغ شود. اما با وجود پیامدهای اجتماعی و چالش‌های گسترده‌ای که اجرای این قانون برای پیشبرد حاکمیت و حاکمیت ایجاد می‌کند، تأثیرات غیرقابل انکار این قانون بر یکی از محورهای تولید ثروت و درآمدزایی در ایران در محافل مختلف مطرح شده است. . چند روز صنعت گردشگری، یکی از سودآورترین صنایع ایران با مخاطبان و جامعه ذینفع زیاد، یکی از مخاطبان اصلی این قانون است.

به گزارش روزنامه اعتماد، مفاد ماده ۲۳ «قانون حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب» وظایف وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را تعیین کرد که بخش قابل توجهی از آن متوجه گردشگران است. مخصوصا گردشگران خارجی در ماده 51 این قانون آمده است: «در صورت وجود ظن قوی مبنی بر ایرانی نبودن مرتکب هر یک از جرایم موضوع این قانون، ضابطان باید ابتدا اقدامات مقتضی را برای احراز هویت وی انجام دهند، در صورت عدم تأیید هویت وی. فرد ایرانی که دارای گذرنامه یا پروانه اقامت باشد بازداشت و پس از اعمال مقررات این قانون به مجازات مندرج در بند X ماده ۲۳ قانون مجازات اسلامی نیز محکوم خواهد شد.

به زبان ساده تر می توان گفت که در تفسیر این بند از قانون، اگر گردشگر خارجی مرتکب عملی شود، این اقدام از نظر مفاد این قانون، عدم رعایت حجاب تلقی می شود. ، پس از رسیدگی در دادگاه از کشور اخراج یا اخراج یا مشمول مجازات های مقرر می شود. اکنون برخی از مفاد ماده 23 وظایف حسابرسی را بر عهده وزارتخانه ذیربط گذاشته است و بیشتر این وظایف حسابرسی اساساً افرادی را که علاقه مند به سرمایه گذاری و فعالیت در حوزه های مختلف گردشگری هستند مشکوک می کند و احتمالاً آنها را به تجدیدنظر سوق می دهد. آنچه در این قانون تحت عنوان برنامه ریزی فرهنگی گردشگری اسلامی آمده است، سال هاست که تحت عنوان گردشگری مذهبی در کشور با مخاطبان زیادی در بین ایرانیان و علاقمندان به زیارت قبر مطهر ائمه اطهار (ع) در جریان است. . شیعیان جهان، اما نباید فراموش کرد که ایران کشوری تاریخی با جاذبه‌های فرهنگی و طبیعی فراوان و میراث‌های ناملموس بی‌نظیر است که در بسیاری از جاها بخشی از بسیاری از گردشگران خارجی غیرمسلمان یا مردم فرهنگی عاشق تمدن ایرانی است. دنیا برای این سفر می کند. و همچنین اینکه ضرورت پایبندی زنان و مردان به سنت اجتماعی و فرهنگی حجاب از دیرباز در ایران رایج بوده است.

از آنجایی که تعیین حدود و آداب روسری سلیقه ای است و اساساً هر جامعه ای با توجه به شرایط خود آن را تعیین می کند، طراحی قوانینی برای مجازات افراد امری غیرعادی تلقی می شود. درگیر کردن ارکان امنیتی و انتظامی کشور در یک پدیده اجتماعی که جامعه بتواند در درون خود متحول شود و به یک اجماع فرهنگی واحد برسد، مشکلی است که پیامدهای آن می تواند جبران ناپذیر و گسترده باشد. در شرایط بحران های مختلف منطقه، بی ثباتی و ناامنی که محصول آتش افروزان و حامیان شبه رژیم ستمگر منطقه است، ایران به اندازه کافی از عدم کفایت گردشگری ورودی و درآمد حاصل از آن آسیب دیده است. با اتخاذ تدابیری که منجر به ایجاد فضای رعب و وحشت روانی برای گردشگرانی شود که از رفتن به ایران محتاط هستند، در مسیری از خود تحریمی یا خود تحمیلی حرکت می کنیم که عملاً گردشگری خارجی را در ایران متوقف می کند. .

در طبقه بندی گردشگرانی که بیشترین هزینه را برای سفر خود می کنند و دارای ارزهای رایج بین المللی هستند، در راس این هرم گردشگرانی از آمریکای شمالی و اروپا قرار دارند. بنابراین به جای پیشبرد سیاست پیشگیری از ایران هراسی، خودسرانه به این موضوع دامن می زنیم و شرایط قانونی و قانونی ویژه ای را پیش روی گردشگران قرار می دهیم که با وجود همه تبلیغات منفی رسانه های جریان اصلی نسبت به ایران، در واقع مشکل ساز است. مشکلات متعدد گردشگری ایران نیز به این امر اضافه می شود. به نظر می رسد واکنش کارشناسان فرهنگی و اجتماعی و مسئولان ذیربط دولتی از جمله سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که قانون عفاف و حجاب را برای گردشگری ایران مضر می دانستند، دولت را به اقدام وادار کرده است. وظیفه اقدام برای تغییر هر چه سریعتر قانون و ایجاد تغییرات لازم برای رفع نارسایی ها و جلوگیری از هدررفت میلیون ها دلار ثروت به نمایندگان شورای اسلامی واگذار شود. پتانسیل کشور در لایه های پنهان بخش گردشگری محقق خواهد شد.

دکتر یکی از وعده های مسعود مزیکیان موضوع بسترسازی برای تقویت صنعت گردشگری به منظور تکمیل و تامین بخشی از درآمد سالانه کشور و کاهش وابستگی به فروش فرآورده های نفتی و صنایع وابسته به پتروشیمی بود. او دکترین اقتصادی کشور را ایجاد کرد که با ریل گذاری و ایجاد تغییرات اساسی در جاده ها می توان به این هدف دست یافت. اولین راه حل برای رسیدن به این هدف، تسهیل شرایط ورود و اقامت گردشگران از سراسر جهان و کاهش مقوله ایران هراسی از طریق تبلیغات مثبت و موثر خواهد بود که با تصویب چنین قانونی موانع بسیاری را به همراه خواهد داشت. این کشور در خط مقدم برنامه های گردشگری در سطح ملی و بین المللی قرار دارد.

۲۳۳۲۳۳

گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین