رنگهای مرموز اقیانوس ها

bato-adv

تحقیقات نشان می دهد که رنگ اقیانوس ها در طول تاریخ تغییر کرده و می تواند به رنگ های شگفت انگیز بازگردد.

ایسنا در بیشتر تاریخ خود گزارش داد که دریاها در لباس های آبی خود می درخشیدند و شاید به طور موقت بنفش. این تغییرات رنگ در طی میلیارد ها نفر از نزدیک با شیمی آب و اثرات زندگی در این اقیانوس ها مرتبط است. براساس تحقیقاتی که اخیراً توسط محققان ژاپنی منتشر شده است ، اقیانوس های جهان بیش از سه میلیارد سال پیش در دوره Arcen سبز بودند.

این مطالعه براساس شواهدی است که نشان می دهد سبز در آبهای آتشفشانی Iwujima در ژاپن به دلیل اکسید آهن آهن (III) مشابه مواردی است که در اقیانوس های اولیه زمین مشاهده می شود. در حال رشد در این آبهای سبز ، جلبک های سبز سبز اثبات چنین شرایطی است.

در آن زمان ، جهان فاقد اکسیژن گاز بود و زندگی محدود به موجودات تنها -Snikon در اقیانوس ها بود. این موجودات در یک اکوسیستم بسیار متفاوت با استفاده از آهن به جای آب به جای آب برای فتوسنتز بی هوازی و فتوسنتز زندگی می کردند. در آن زمان ، آهن تا حد زیادی در آب دریا کاهش یافت و پس از تکامل فتوسنتز ، اکسیژن آهن اکسیده (Fe³⁺) در دریاها اکسیده شد. این تغییرات شیمیایی ، که میلیون ها سال در جریان است ، اکسیژن را به جو و اقیانوس ها آزاد کردند و این در نهایت منجر به “یک رویداد اکسیداسیون عالی” شد. این رویداد ، همانطور که امروز می دانیم ، یکی از مهمترین تحولات تاریخ جهان بود که زندگی پیچیده را ممکن کرد.

در آن زمان ، باکتری های آب سبز ، که اکنون به عنوان خزه آب سبز شناخته می شوند ، در اقیانوس های سبز جهان ایجاد می شدند. این جلبک ها ، به ویژه در شرایط نور سبز ، از Fyctaritrabilin So -called (PEB) استفاده می کنند ، از شرایطی که ممکن است در اقیانوس ها وجود داشته باشد ، استفاده می کنند. شبیه سازی های رایانه ای همچنین نشان می دهد که اکسیداسیون آهن در دریاها باعث ذرات آهن اکسیده شده می شود که سطح آب را همزمان به رنگ سبز می آورد.

با گذشت زمان و در اشکال پیچیده تر ، اقیانوس ها با ظهور فتوسنتز آبی شدند. با این حال ، این تغییر رنگ دائمی نخواهد بود. با طلوع خورشید ، تابش قبل از آن افزایش می یابد و باعث تبخیر بیشتر آب و تشعشعات ماوراء بنفش شدیدتر می شود. این تغییرات از باکتری های گوگرد بنفش در اعماق اقیانوس هایی که در شرایط کمبود اکسیژن زندگی می کنند ، بهره مند می شوند. به همین ترتیب ، اقیانوس های جهان ممکن است در مناطق ساحلی یا لایه ای به خصوص در غلظت های گوگرد یا اکسیده شده آهن به بنفش ، قهوه ای یا سبز بازگردند. این تغییرات نه تنها به دلیل تغییر در شیمی آب ، بلکه اثرات اکوسیستم های میکروبی و گیاهی که برای میلیون ها سال ایجاد شده است ، است.

سرانجام ، خورشید به حدی گسترش می یابد که مدار زمین کاملاً تبخیر شود. این تغییرات تدریجی و اجتناب ناپذیر بر اساس مقیاس های زمانی زمین شناسی نشان می دهد که هیچ چیز در دنیای طبیعی ثابت و دائمی نیست. بنابراین ، مانند بسیاری از تحولات دیگر در تاریخ جهان ، تغییر در رنگ اقیانوس ها اجتناب ناپذیر است.