ادغام رابطه بین سینما و بررسی سیاست های سینما و سینمای ایران در اجلاس استراتژیک سازمان سینما

ادغام رابطه بین سینما و بررسی سیاست های سینما و سینمای ایران در اجلاس استراتژیک سازمان سینما

این جلسه شامل اولویت بندی سیاست ها در بین موضوعات اساسی ، افزایش سرمایه اجتماعی ، تقویت رابطه بین فیلمسازان و تجربه مجدد تجربیات گذشته در توسعه زیرساخت های سینما است.

“یکی از موضوعاتی که باید تجدید نظر شود اولویت است ؛

“نکته خوبی که باید به آن اشاره کنم این است که قوانین سینما در استانهایی که توسط فرماندار ارائه می شود ، تصویب و مطلع می شوند.” این کد به زودی در کلیه استانها اعمال می شود و ظرفیت استانها فراتر از جنبه های منطقه ای آن به نظر می رسد.

فریدزاده همچنان خواستار تجربیات گذشته شد و گفت: “هر نکته یا پیشنهادی شجاعت و مفید است.” درخواست من از دوستان محترم این است که حداقل در مورد دو اقدام مهم صحبت کنید تا هنگام بازگشت به آن دوره ، خود را دنبال کنند. از آنجا که اقدامات قبلی در برنامه های سرآشپزهای قبلی نگرانی اصلی دوستان است ، آنها می توانند ما را در مسیر فعلی راهنمایی کنند.

در این جلسه ، حسین تورابی ، اولین معاون سینمای پس از انقلاب ، پیش نویس برنامه استراتژیک را در زمینه سینما ستود و آن را در نتیجه رشد جنبه های اداری در زمینه فرهنگ توصیف کرد.

نقطه هدف اصلی: تشویق سرمایه اجتماعی با استفاده از ظرفیت سینما

رئیس جمهور پیشین سازمان سینما ، محمد مهدی هایداریان در این جلسه گفت: “امیدوارم که تولید این جلسه در تقویت فرهنگ کشور ، به ویژه با توجه به حساسیت و اهمیت سطح فعلی مؤثر باشد.

وی با تأکید بر اهمیت محتوا ، گفت: در دو سال گذشته حضور من در سازمان سینما ، ما بر تشویق محتوای فرهنگی متمرکز شدیم. وزارت فرهنگ باید نیازهای فرهنگی جامعه را برآورده کند. درست مانند شاخص های تولید و واردات گندم و همچنین شاخص های موفقیت در فرهنگ باید تعریف شود.

هایداریان هشدار داد: اگر سرمایه اجتماعی کاهش یابد ، نهادهای فرهنگی موظفند از آن محافظت و ترویج کنند.

وی تأکید کرد که هر برنامه یا فعالیت فرهنگی باید به منظور ارتقاء سرمایه اجتماعی اندازه گیری شود. اگر محصول فرهنگی از انیمیشن به صفحه اصلی به این هدف کمک نمی کند ، باید مورد بررسی قرار گیرد.

“هدف ما نه تنها تولید ، بلکه تأثیر کل زنجیره سینما است ، هرگونه اقدام فرهنگی باید توسط شاخص تبلیغاتی سرمایه اجتماعی ارزیابی شود و در صورت عدم پاسخگویی باید رها شود.

پیوستن

پس از این جلسه ، محمد رضا جعفری جالوه ، معاون وزارت فرهنگ و هدایت اسلامی در دولت نهم ، گفت: یکی از مهمترین موارد فیلمسازان در آن زمان ، کنترل رابطه با فیلمسازان و تقویت روابط با فیلم و تقویت رابطه با فیلم بود.

“به منظور افزایش سینما ، یک مثلث مؤثر با یک فیلم ، سالن و مخاطبان برای افزایش سینما طراحی شده اند و بر لزوم درک متقابل در بین مقامات و فیلمسازان تأکید می کنند. جنبش بازسازی سینما ، پشتیبانی از فیلم های اقتصادی و اجرای برنامه نمایش همزمان در تهران و شهرها از جمله اقدامات کلیدی در آن زمان بودند.

یهودیان جعفری ادامه دادند: در گذشته ، آنها فیلمی را برای ده میلیون تانک خریداری کردند ، نسخه های غیرمجاز بسیار اشباع شده بودند. با اقدامات انجام شده ، ارزش فاکتورها به بیش از 5 میلیون تومان افزایش یافت.

وی همچنین بر لزوم توجه به هنرمند به عنوان خالق اثر تأکید کرد و گفت: “ما باید نه تنها به محصول بلکه به تولید کننده کار توجه کنیم و نیازهای آنها را درک کنیم.”

جعفری جالگه افزود: برای تقویت زنجیره فرهنگی ، ما باید مؤلفه ها و نیازهای جامعه مانند آموزش ، بنیاد نظری ، نشر ، ارائه فناوری ، تقویت جشنواره ها ، زیرساخت های تولید و توزیع را توسعه دهیم.

وزارت راهنمایی باید پروژه های بزرگ را راهنمایی کند

Ezzatollah Zarghami ، که سالها مسئولیت وزارت راهنمایی را بر عهده داشت ، بر لزوم بررسی سیاست های سینمای وزارت راهنمایی با جلب توجه جدی به مشکلات خواندن و تجدید نظر تأکید کرد.

وی در اظهارات خود گفت: “من فکر می کنم باید بحث جدی در مورد خواندن اغراق آمیز وجود داشته باشد. اگر چنین عقایدی بدون چنین دیدگاهی انجام می شود ، بدون iJtihad و تحلیل ویژه ، می تواند به فرهنگ و هنر کشور آسیب برساند.

زارغامی با اشاره به تجربه تعامل با وزیران مختلف فرهنگ و راهنمایی اسلامی ، گفت: “من همیشه به وزرای فرهنگ و راهنمایی به اریان فیلم ها توصیه کرده ام تا از پیچیدگی خود آگاه باشند ، کارگردانان را بشناسند و با مؤسسات حاکم ارتباط برقرار کنند.

“وزارت هدایت خود تولید نمی کند و نقش آن شبیه به رسانه های ملی در تولید نیست.” با این حال ، وظیفه اصلی وی تعریف و هدایت پروژه های مهم سینمایی در طول سال است. پروژه هایی که می توانند از آنها دفاع و مدیریت شوند.

زارغامی در بخش دیگری از سخنان خود ، از وضعیت فعلی سینمای اجتماعی انتقاد کرد: “سینمای اجتماعی ، یکی از نیازهای جدی جامعه ، امروز از بین می رود و بسیار مراقب است.” سینمای کمدی به دلیل سودآوری رشد کرد ، اما سینمای اجتماعی غیر ضروری باقی مانده است. با این حال ، فیلم های ارزشی و دفاع مقدس به طور کلی توسط مؤسسات غالب تولید می شوند.

اگر یک طراحی خوب برای سینمای اجتماعی طراحی شده است ، می توانید یک رکورد روشن را در این زمینه بازسازی کنید. در حال حاضر ، وضعیت چنین سینما در حال کاهش است و توجه یک ضرورت فرهنگی و اجتماعی است.

کنترل بودجه یکی از ابزارهای سیاست است

پس از این جلسه ، حسین آنتزامی ، رئیس جمهور پیشین سازمان سینما و معاون وزارت فرهنگ ، در سخنرانی گفت: فرهنگ و هدایت اسلامی در این دولت و دولت های سابق عملاً توسط مدیران اداره می شوند. بنابراین ، اگرچه تغییراتی در سطح مدیریت بالا وجود دارد ، اما تأثیرات اصلی وزارت تغییر زیادی نمی کند. این وزارتخانه اکنون بیشتر شبیه “وزارت کارشناسی و فعالیت است.

یکی از مشکلات غفلت شده در زمینه سیاست سینما ، رتبه بندی سن است. آرزوی من سازماندهی این بخش است. الگوی نظارتی باید تغییر کند. در سیستم فعلی ، شورای فیلم در وضعیت منفعل قرار دارد و امکان انتشار توالی ها و تغییر دیالوگ ها را فراهم می کند. با این حال ، در مدل رتبه بندی سن ، تولید کننده گزینه های آینده را دارد و در نهایت تصمیم می گیرد و مسئولیت را می پذیرد.

وی همچنین به تجدید نظر ناظران توجه کرد و گفت: “همه ناظران نیازی به فقط یک متخصص سینما ندارند.” معلمان ، روانشناسان ، جامعه شناسان باید باشند. و کسانی که تأثیر گفتگو یا چرخش دوربین را درک می کنند حتی اگر فیلمساز نداشته باشند.

“نکته بعدی نوع سینما برای تمرکز است.” متأسفانه ، در حالی که سینمای ما به سمت تولید پیشرفت می کند ، باید سینمای خلاق و پرهزینه در نظر گرفته شود. با استفاده از سیاست های تشویق کننده ، چنین سینمایی ها نیز می توانند تقویت شوند. کنترل بودجه یکی از ابزارهای سیاست است.

وی گفت: “مجوزها شفاف ، قابل پیش بینی و e -right هستند ، مردم وظایف خود را می دانند.” ما باید از پراکندگی و چندین وظایف اشکال و دستورالعمل ها خودداری کنیم. ده ها هدف موازی قابل ادامه نیست. اگر فرم جدیدی طراحی شود ، فرم های قبلی باید رها شوند و کارمندان برای مطابقت با شرایط جدید آموزش ببینند.

در نتیجه ، وی گفت: دفتر فقط به معنای اسناد نیست ؛ در این میان ، ما یک بوروکراسی مداوم داریم. اگر بپرسید اولویت کار ما در وزارت راهنمایی چیست ، من به گسترش موجودات فرهنگی بین المللی پاسخ می دهم ، اما به مکانیسم های منطقی ، کاربردی و کارآمد پاسخ می دهم.

سینما نیاز به پشتیبانی دولت دارد

در پایان جلسه ، مهدی فریدزاد ، مدیر سابق وزارت فرهنگ ، که از طریق مذاکرات ویدئویی در این جلسه شرکت کرده بود ، گفت: “مشکلات سینمای ما و کل جهان فیلمنامه است ، ساخت ، نشان دادن و در نهایت برنامه ریزی اقتصاد.” ما در ادبیات منابع خوبی داریم و با وجود فیلمنامه نویسان خوب می توان آن را تقویت کرد. داستانهای بسیاری از دفاع مقدس وجود دارد و از طرف دیگر ، ما ادبیات غنی داریم که نویسندگان می توانند پیشرفت کنند.

وی گفت: “باید یک منطقه وجود داشته باشد و نویسندگان از آن حمایت کنند.

براساس این گزارش ، اهداف ، سیاست ها و فعالیت های سازمان سینما تحت برنامه های کلان دولت چهاردهمین دولت چهاردهم و هدایت اسلامی پس از نتیجه گیری اعلام می شود.

مهدی شفی ، روه الله حسینی و آلیرزا اسمایلی (معاون رئیس جمهور سازمان سینما) ، علی جعفری ، هوجات تاباتابای ، مسعود نجفی (مدیران کل سینما) و فاتح محمد (مدیر موزه سینما) نیز حضور داشتند.

در آغاز جلسه ، برنامه استراتژیک سازمان سینما به مخاطبان ارائه شد.

سایر معاونان سینما و روسای جمهور سابق سازمان سینما به دلیل حرفه های مختلف نتوانستند در این جلسه شرکت کنند.

۲۴۴۵۷

گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین