استاد ملک زاده از بی توجهی به ظرفیت گردشگری حلال در کشور انتقاد کرد

استاد ملک زاده از بی توجهی به ظرفیت گردشگری حلال

پدر علم نوین گردشگری جهان از نادیده گرفته شدن ظرفیت بی پایان گردشگری حلال در کشور انتقاد کرد و گفت: اگرچه این ایده از سوی ما در ایران مطرح شد، اما تنها جایی که از این ظرفیت استفاده نمی کند، ایران است!

به گزارش خبر سلام نو، باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: پروفسور محمد شریف ملک زاده رئیس سابق سازمان گردشگری کشور و معاون وقت رئیس جمهور ضمن تشریح موضوع گردشگری حلال و ابعاد آن در نشست: خبرنگاران: با توجه به اهمیت گردشگری حلال و با در نظر گرفتن نیازهای کشور، سازمان بین المللی تحقیق و توسعه گردشگری با حوزه های خاص مورد علاقه، ثبت شده در 63 کشور جهان و ثبت گردشگری حلال را راه اندازی کردیم. با تمام زیرشاخه هایش .

وی افزود: متاسفانه در ایران به این موضوع بها داده نشده است و در حالی که مجوزی که از سازمان استاندارد دریافت کرده ایم در سایت اصلی مرکز ملی گواهینامه درج نشده است، بسیاری از کشورها از این فرصت استفاده کرده و از مزایا و امتیازات برخوردار شده اند. اتفاق افتاد

پروفسور ملک زاده با بیان اینکه سازمان بین المللی تحقیق و توسعه گردشگری با علاقه ویژه بزرگترین سازمان گردشگری در این زمینه است، گفت: این سازمان را به عضویت انجمن بین المللی روسای دانشگاه های جهان که اولین سازمان بین المللی در این زمینه است، قرار دادیم که متاسفانه می گویند مطالعات گردشگری حلال تنها جایی که با آن اینطور رفتار نمی شود ایران است!

این فعال گردشگری درباره اتحادیه مورد نظر نیز گفت: انجمن بین المللی روسای دانشگاه های جهان 55 سال پیش با همکاری دانشگاه های آکسفورد در انگلستان، آمریکا، کره جنوبی، فیلیپین و بسیاری از کشورهای دیگر تاسیس شد و فعالیت خود را در سال 1394 آغاز کرد. انگلستان یکی از اهداف این اتحادیه افزایش تبادل تجربیات و ایجاد شبکه ارتباطی بین روسای دانشگاه ها است.

وی افزود: این اتحاد برای ایجاد یک مجمع آگاهانه برای روسای دانشگاه های سراسر جهان، ارائه دیدگاه جهانی به آموزش عالی و تقویت نهادهای آموزشی بین المللی در سراسر جهان، رساندن صدای رهبران آموزشی به گوش جهانیان است. و برای ترویج توسعه پایدار در قالب صلاحیت جهانی.

پروفسور ملک زاده ادامه داد: انجمن بین المللی روسای دانشگاه های جهان دفاتر منطقه ای در سراسر جهان دارد و یکی از مهمترین اتفاقاتی که در 14 اسفند 1396 در حوزه گردشگری ایران رخ داد، تأسیس آسیای میانه و مرکزی بود. آسیا دفتر منطقه ای خاورمیانه در جزیره کیش افتتاح شد.

این فعال در حوزه گردشگری جهان همچنین مدعی عنوان پدر علم مدرن جهانگردی جهان شد: پروفسور دانیل فسن مایر، رئیس انجمن بین المللی روسای دانشگاه های جهان و مدرسه توسعه و برنامه ریزی گردشگری پرتغال، موسسه دکتر اریک فیدمن گردشگری در دانشگاه فلوریدا فارگاس سانچز، پروفسور دکتر از دانشگاه هولوا، اسپانیا. از فارگاس سانچز و پروفسور کای، رئیس دانشکده مدیریت هتلداری و گردشگری در دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ، برای جایزه اولیه و موفقیت تشکر می کنیم. در صنعت گردشگری از من قدردانی کنید و عنوان «پدر علم نوین گردشگری جهان» به من داده شد.

معاون سابق رئیس جمهور و رئیس سازمان گردشگری ایران در این دیدار با توجه به ویژگی های منحصر به فرد گردشگری در ایران، اظهار داشت: گردشگرانی که وارد ایران می شوند باید این منطقه را بر اساس قوانین این کشور انتخاب کرده و انتخاب شده باشند. طبق قوانین این کشور وی با بیان اینکه در برخی نقاط ایران چیزی وجود دارد که در هیچ جای دنیا حتی برای یک دقیقه نمی توان آن را دید و گردشگران خارجی به خوبی این را درک می کنند، گفت:

وی ادامه داد: متأسفانه به دلیل ناآگاهی و عدم آگاهی در حوزه گردشگری نتوانستیم از این ظرفیت ها استفاده کنیم و اگر به متخصصان این حوزه فضا بدهیم می توانیم انقلابی در این زمینه ایجاد کنیم و ثروت بیاوریم چرا که گردشگری حلال همه چیز را دارد. این ظرفیت ها.”

پروفسور ملک زاده با بیان اینکه هر چیزی که به ما آرامش می دهد در حوزه گردشگری حلال تعریف می شود، گفت: گردشگری که از اروپا یا جای دیگر به ایران می آید به دنبال یک سری بناهای تاریخی و مناظر طبیعی است که در زندگی خود پیدا نمی کند. این ظرایف در کشور ما بسیار زیاد است و نیاز به مدیریت صحیح و نگاه مترقی دارد، مانند نگاهی که فقط در حوزه گردشگری حلال وجود دارد.

این فعال گردشگری خاطرنشان کرد: بزرگترین بحث در حوزه گردشگری را تشریح کرده ام اما متاسفانه در کشور به آن بها داده نمی شود و همچنان معتقدم بیشترین درآمد گردشگری را می توان از «گردشگری حلال» به دست آورد.

شایان ذکر است پروفسور محمد شریف ملک زاده (متولد شهرستان زابل استان سیستان و بلوچستان) دارای مدرک فوق دکتری مدیریت بازرگانی و دانشیاری دانشگاه و تا سال 1379 ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران را بر عهده داشت. . پایان دولت نهم او پیش از این در مناصب عمومی مختلفی فعالیت داشت. مشاور رئیس جمهور، مشاور وزیر امور خارجه، دستیار ویژه وزیر امور خارجه، معاون اداری و مالی وزارت امور خارجه، دبیرکل امور ایران در خارج از کشور و…

پروفسور ملک زاده همچنین رئیس مرکز تحقیقات و مطالعات علوم اسلامی- انسانی و ریاست کارگروه گردشگری کمیسیون چشم انداز و نخبگان شورای تشخیص صلاحیت است. وی در حال حاضر رئیس سازمان جهانی گردشگری حلال و یکی از اعضای انجمن بین المللی روسای دانشگاه های جهان است.

نظریات پروفسور محمد شریف ملک زاده در حوزه گردشگری و ثبت اولین اختراع وی در این بخش، انجمن بین المللی روسای دانشگاه های جهان را وادار کرد تا به این پژوهشگر ایرانی لقب «بنیانگذار و پدر مدیریت نوین جهانگردی جهان» را بدهد.

پروفسور محمد شریف ملک زاده در سال 1394 از سوی انجمن آثار علمی و فرهنگی ایران به عنوان یکی از دستاوردها و دستاوردهای علمی و فرهنگی ایران برگزیده شد و در سال 2020 به عنوان یکی از 3000 دانشمند جهان انتخاب شد. ایران و ایرانیان

انتهای پیام/

به گزارش سلامنو