Mahsa Bahadori: اسحاق جهانگیری به عنوان اولین معاون ششم رئیس جمهور در دولت های یازدهم و دوازدهم در سنین 1 تا 2 سال خدمت کرد و به طور مکرر انتقادات مربوط به عملکرد صدای آمریکا را وارد کرد.
اول ژوئن ، حتی در پایان دولت دوم روحانی صدای جیر جیر منتشر کرد و نوشت: “این صدا همچنان توسط گذشته تحریف و نابود می شود. رئیس جمهور و وزرا از دولت دفاع می کنند. من قصد ماندن را پیدا کردم.”
وقتی او به قفس خبری آمد ، ما همچنین از او دو سؤال پرسیدیم تا سیاست و فرهنگ را به هم پیوند دهد ، و شما مکالمه را خواهید خواند.
در دوره ای که دولت آقای روحانی در محل کار بود و حضور شما قابل مشاهده بود ، شما توییت هایی را به آمریکا و هشتگ منتشر می کردید ، متشکرم ، آیا شما اعتقاد دارید که صدای آمریکا هنوز سه سال بعد نهفته است؟
آیا واقعیتی برای دروغ گفتن وجود دارد؟ سال گذشته من به مناسبت سالگرد آقای هاشمی در قم ، برخی از کلیدها را مورد بحث قرار دادم. اولین مورد این نیست که ایران اجازه دهد اژدها را به دهان و جنگ ببرد ، اما نکته دوم این است که هر کشور ، به ویژه صدا “دروغ ممنوعه” را بسازیم. مقامات به UPS خود دروغ نمی گویند ، تهیه گزارش اشتباه که بر تصمیم تصمیم گیرنده ارشد تأثیر منفی خواهد گذاشت و بر سرنوشت مردم تأثیر می گذارد ، چیز بدی است.
آیا این دروغ ها گاهی اوقات از رسانه ها و حتی از رسانه های رسمی ، مانند صدای آمریکا برای کاهش اعتماد به نفس ملی در رسانه های مرجع مانند تلویزیون و اقتدار رسانه ای مبادله است؟
شما بهتر از من می دانید.
آخرین برنامه ، فیلم یا سریالی که تماشا می کنید چیست؟
من همان “جوکر” را می بینم.
۲۴۵۲۴۵
گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین
ارسال پاسخ