دانشمندان دانشگاه برلین دریافتند که استرس تجربه شده در دوران کودکی با ظهور نشانگرهای پیری سریع مغز همراه است و مراحل تخریب عصب را تشدید می کند.
به گفته باشگاه روزنامه نگاران جوان ؛ در این مطالعه ، 3 زن بین 5 تا 5 سال مورد بررسی قرار گرفت. از آنجا که زنان در معرض خطر بیشتری برای بیماریهای عصبی بودند ، دانشمندان تصمیم گرفتند روی این گروه تمرکز کنند.
لارا فالک ، نویسنده اصلی دانشجوی دکترا و تحقیقات پژوهش موسسه روانشناسی پزشکی ، “ما مصاحبه بالینی را شروع کرده ایم تا دریابیم که آیا شرکت کنندگان در طول سالها قبل از بلوغ استرس یا نگرانی قابل توجهی را تجربه کرده اند.” گفت
دانشمندان همچنین نمونه خون شرکت کنندگان را با استفاده از فناوری با دقت بالا مورد بررسی قرار دادند تا به دنبال فرآیندهای التهابی ویژه عصبی و نشانگرهای بیولوژیکی آسیب رساندن به سلولهای عصبی باشند. علاوه بر این ، شرکت کنندگان برای ارزیابی عملکرد شناختی تحت آزمایش MRI و استاندارد قرار گرفتند.
این نتایج نشان داده است که سوء استفاده از کودکان ، سهل انگاری ، خشونت خانگی ، سوء مصرف مواد ، جرایم خانوادگی و از دست دادن والدین در دوران کودکی با التهاب عصبی و شتاب نابودی عصبی در بزرگسالی همراه است. علاوه بر این ، زنانی که قبل از بلوغ استرس داشتند ، حجم مغز کمتری نسبت به دیگری داشتند.
دانشمندان خاطرنشان كردند كه نتایج لزوماً به معنای این نیست كه استرس كودكی باعث کاهش دچار كاهش می شود. در مقابل ، بسیاری از افراد انعطاف پذیری قابل توجهی را نشان می دهند و به آنها اجازه می دهند بدون نتایج طولانی مدت با بحران های جدی کنار بیایند.
نتایج این مطالعه در آنهای عصب شناسی انجام شده است.
ارسال پاسخ