بازگشت صدمات نخاعی در سازمان غیر انتفاعی

بازگشت صدمات نخاعی در سازمان غیر انتفاعی

سیروس کریمییرندی ، که به تأثیرات روانی جنگ شش روزه رژیم صهیونیستی علیه کشور ما اشاره کرد ، قطع شد و معالجه برخی از بیماران در طی این بحران. “

“بسیاری از بیماران به دلیل نگرانی در مورد شرایط جنگ ، تصمیم به ترک تهران گرفتند و این باعث وخامت جدی در معالجه آنها شده است.”

بازرس ارتباط مغز و اعصاب ، در مورد اثرات روانشناختی جنگ 6 روزه هشدار داد ، گفت: “مفهوم خطای شناختی در پزشکی وجود دارد.”

وی گفت: “با این حال ، ترس عمومی از رسانه ها و حمله به میزان قابل توجهی افزایش یافته است که می تواند منجر به تصمیمات عجولانه و دروغین شود.”

کریمی بر لزوم حفظ رابطه بین بیماران خاص با مراکز پزشکی تأکید کرد: دسترسی به بیمار در زمینه ما در حال حاضر بسیار مهم است. اگر بیماری با ضایعه مغزی تشنج ، هیدروسفالی یا خونریزی مغزی ایجاد شود ، یک متخصص باید به سرعت در دسترس باشد.

بازرس انجمن جراحان مغز و اعصاب ایرانی اظهار داشت: دور شدن از پزشک یا رفتن به مناطق دور افتاده ممکن است زندگی بیمار را به خطر بیندازد و پزشکان جراحی مغز و اعصاب با تجربه در بسیاری از شهرهای کوچک وجود دارد ، اما نباید در مورد پرونده بیمار کاملاً آگاه باشید.

وی توجه را جلب کرد: در حین بحران ، به ویژه در طول جنگ ، قبل از هرگونه شیفت یا ترک شهر ، با پزشک مشورت می کند.

کریمی بر مراکز اورژانس در کشور تأکید کرد: “علائم تشنج ، اختلالات آگاهی یا علائم عصبی جدید باید بلافاصله و در شهرهایی که دارای جمعیت مناسب هستند ، به اتاق اورژانس برود ، تجهیزات لازم برای تشخیص اولیه وجود دارد.”

بازرس انجمن عصب های عصبی ایران در مورد جراحات جنگی ، به ویژه صدمات سر و ستون فقرات هشدار داد: “در جراحی مغز و اعصاب ، آسیب ستون فقرات یکی از حساس ترین موارد است.”

وی گفت: كوچكترین سوءاستفاده ممكن است باعث آسیب غیر قابل برگشت نخاع شود. بنابراین ، زخمی ها فقط باید توسط نیروهای تحصیل کرده در زمینه اضطراری ، آتش سوزی و پرسنل حرفه ای انجام شود.

کریمی هشدار داد و در مورد خطر تجمع در صحنه حادثه ادامه داد: تجربه نشان داد که در برخی حملات ، رژیم صهیونیستی محل حادثه را نشان می دهد دو بار اهداف بنابراین ، تظاهرات روی صحنه نه تنها از آرامش جلوگیری می کند بلکه می تواند ضررهای بیشتری نیز ایجاد کند. خطر از دست دادن ساختاری نیز باید مورد بررسی قرار گیرد.

بازرس انجمن جراحان مغز و اعصاب ایرانی تأکید کرد: برای مقابله با موقعیت های بحرانی ، ما باید در مورد تجزیه و تحلیل علمی و مشاوره تخصصی تصمیم بگیریم و نباید در مورد زمینه های روانشناختی و احساسات عمومی تصمیم بگیریم.

وی گفت: محافظت از بیماران ، به ویژه در زمینه جراحی مغز و اعصاب ، نیاز به دقت ، آرامش و اقدامات حرفه ای دارد.