تفاهم نامه ای با هدف حل مشکلات درون خانواده سینما

تفاهم نامه ای با هدف حل مشکلات درون خانواده سینما

به گزارش خبرگزاری انتخابتو، انجمن برنامه ریزان و دستیاران کارگردان سینمای تهران و انجمن بازیگران سینما به منظور پیشگیری از تخلفات اخلاقی و حرفه ای و جلوگیری از متخلفان، بر اساس آیین نامه ای که از این پس تصویب می شود، تفاهم نامه ای برای حمایت از اعضای خود امضا کردند. قاطعانه برخورد خواهد شد.

به گزارش ایسنا، در این زمینه، علیرضا نجف زاده، بازرس خانه سینما و رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی برنامه ریزان و دستیاران کارگردان در گفت وگو با ایسنا، درباره علت امضای این تفاهم نامه اظهار کرد: حوزه سینمایی که نیازمند است. در خانواده رسیدگی شود. به هر حال ممکن است تخلفاتی از سوی برخی آژانس های سینمایی در حین تولید یک فیلم رخ دهد و تلاش ما این است که این تخلفات را شناسایی و خیلی سریع وارد عمل شویم.

وی در خصوص اینکه چه چیزی می تواند مصداق تخلف باشد، گفت: معیار تخلف ما هر گونه بی نظمی است که در کار حرفه ای در زمان فیلمبرداری فیلم رخ دهد. خانه سینما سال هاست درگیر مسائل مختلفی در کمیته امنیتی بوده است. او ابتدا با ریش سفید آن را امتحان کرد، سپس با برخورد انضباطی مشکل را حل کرد. البته اگر همانطور که گفتم مشکل حل نشود به دادسرای فرهنگ و هنر و رسانه کشیده می شود.

رئیس هیئت مدیره انجمن برنامه ریزان و معاونین گفت: البته گاهی می بینیم که در تریبون های مختلف فیلمسازان را مقصر می دانند و یا بالعکس فیلمسازان را به گردن دیگران می اندازند، زیرا حوزه فعالیت ما چند رسانه ای است، یک تعبیر. این موضوع به سرعت منتشر می شود.

بازرس سینما درباره این موضوع تصریح کرد: همچنین رسانه های زرد با حاشیه پراکندگی که اغلب برای جذب مخاطب انجام می دهند، می توانند موضوعی را مطرح کنند که صحت ندارد و باید جایی برای رسیدگی باشد. در این یادداشت سعی کردیم توضیح دهیم کسانی که درباره موضوعی ادعایی دارند و مدرکی ندارند با مراجعه به دادسرای فرهنگ، هنر و رسانه به ادعای خود رسیدگی کنند.

نفیس زاده در پاسخ به این سوال که فردی صنفی نبوده اما تخلف کرده است، گفت: برای اینکه سینما سالم و صنعتی باشد باید حرفه ای عمل کرد، بنابراین باید با افرادی که صنف نیستند کار کرد. اعضای صنف خودش یک مشکل است.

از تهیه کنندگان و کارگردانان می خواهیم در تولیدات خود از اعضای صنف استفاده کنند، در غیر این صورت مسئولیت هر اتفاقی که پیش بیاید به عهده آنهاست. اگر فردی عضو صنف نباشد در صورت تخلف باید موضوع را به دادگاه فرهنگ، هنر و رسانه ببریم.

این بازرس سینما خاطرنشان کرد: عضویت در صنف درجات خاص خود را دارد و اگر فردی باهوش باشد از اعضای صنف در عرصه تولید استفاده می کند زیرا از یک طرف با یک فرد حرفه ای کار می کند و از طرف دیگر. او از اعضای صنف استفاده خواهد کرد. اما در صورت وجود تخلف، بلافاصله مشکل برطرف می شود. البته تاکید می کنم که تلاش بر این است که ابتدا با یک رمز مخفی و خودکنترلی مشکلات را حل کنیم، زیرا در برخی موارد ممکن است در جریان یک اتفاق تصمیم اشتباه گرفته شود و بعداً اشتباه متوجه شود.

وی در پاسخ به این سوال که بیشتر مشکلات ناشی از فضای مجازی است تا فرآیند تولید و اینکه برای این حوزه چه باید کرد؟ وی بیان کرد: هر صنفی یک کمیته فرهنگی دارد که سعی می کند آموزش های لازم برای استفاده از فضای مجازی را ارائه کند. با وجود اینکه نمی‌توانیم کسی را به منطقه خصوصی او زنجیر کنیم، اما به گونه‌ای آموزش می‌دهیم که وقتی کسی چیزی می‌گوید، موظف است به آن سؤال پاسخ دهد.

نجف زاده در پایان گفت: البته بررسی می کنیم که آیا کسانی که در این حرفه فعال هستند در حوزه مجازی حاشیه دارند یا خیر. آنها اصناف و مشاغل خود را به صورت حاشیه ای اداره می کنند. این افراد خیلی زود ناپدید می شوند.

۲۴۴۵۷

گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین