انتخابتو، محمدرضا عزیزی در نشست خبری که در انجمن مغز و اعصاب ایران برگزار شد، اظهار کرد: عوامل خطر سکته مغزی قابل کنترل است و هدف از برگزاری همایش روز جهانی مغز آموزش افراد برای کاهش یا حذف عوامل خطر است.
وی افزود: حدود 100 هزار نفر به بیماری پارکینسون و 80 تا 90 هزار نفر مبتلا به ام اس هستند. ورود این بیماری ها باید کاهش یابد.
رئیس انجمن علوم مغز و اعصاب و مغز و اعصاب نیز با بیان اینکه رسانه ها باید در پیشگیری از بیماری های مغزی مشارکت مستقیم داشته باشند، گفت: بیماری های مغز و اعصاب زیاد است اما می توان درباره برخی بیماری ها اطلاعات بیشتری داد. در طول سال داد.
محمود معتمدی، عضو هیئت مدیره انجمن بیماری های اعصاب و روان امسال سردرد، صرع و عوامل تشدید کننده صرع، سکته مغزی و عوامل خطر و دوران طلایی مبارزه با سکته مغزی و زوال عقل از جمله بیماری هایی است که امسال بیشتر درباره آنها شناخته شده است.
«مهم ترین برنامه همایش روز جهانی مغز با رویکرد پیشگیری از بیماری های مغزی و عصبی اولین روز مردادماه در فرهنگسرای اندیشه برگزار می شود.همایش پیشگیری از بیماری های مغزی و عصبی برگزار می شود. در روز اول مرداد انواع مختلفی از بیماری های عصبی وجود دارد. پانل شامل پانل سردرد، پانل شامل بازدید.
عضو هیئت مدیره انجمن بیماری های اعصاب و اعصاب با بیان اینکه مهمترین اصل در مورد بیماری های مغزی مدت درمان بیمار مغزی است، ادامه داد: سلامت مغز به دسترسی اکسیژن و مواد مغذی به آن مربوط می شود. بسیار مهم است که بیمار بلافاصله با پزشک مشورت کند.
15 درصد زنان ایرانی از سردرد شکایت دارند
مجید غفارپور، متخصص مغز و اعصاب وی در خصوص سردرد گفت: سردرد مشکل بسیار شایعی در کشور است، 10 تا 15 درصد زنان و 6 تا 7 درصد مردان دچار میگرن، برخی سردردهای ناگهانی، سردردهایی که افراد را از خواب بیدار می کند و سردردهای متعاقب آن را تجربه می کنند. باید به پزشک هوشیار مراجعه کنید.
وی در خصوص سکته مغزی گفت: مردم باید علائم سکته را بشناسند و سریعا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند. مهمترین اصل در پیشگیری از سکته، پیشگیری از آن با ورزش، کاهش فشار خون، دوری از سیگار و الکل و کنترل دیابت است.
این متخصص مغز و اعصاب در خصوص زوال عقل گفت: 12 تا 20 درصد اختلالات روانی علل قابل درمان دارند، برخی از زوال عقل ها قابل درمان و بازیابی حافظه هستند و کار و ورزش در پیشگیری از زوال عقل به اثبات رسیده است.
غفارپور در خصوص انقباضات گفت: وقتی پزشک برای انقباضات دارویی تجویز می کند، فرد بیمار باید آن را مصرف کند و سبک زندگی سالمی داشته باشد. مادران باردار در صورت مصرف داروها نباید مصرف آنها را قطع کنند، زیرا انقباضات تأثیر منفی بر سلامتی دارند. همچنین اگر خانمی قصد باردار شدن دارد و دارو مصرف می کند باید قبل از بارداری با پزشک مشورت کند تا داروی مورد نظر را تجویز کند که تاثیر منفی بر سلامت جنین نداشته باشد.
ارسال پاسخ