زهرا نیجی وی با اشاره به دوران طلایی بارداری در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: بر اساس اطلاعات موجود در این زمینه سنین 18 تا 30 سال و برخی از 20 تا 30 سالگی سن طلایی بارداری محسوب می شود، اما مناسب ترین زمان این است. 18 تا 35 سال
از آنجایی که عوارض بارداری قبل از 18 سالگی و بعد از 35 سالگی افزایش می یابد، با افزایش سن، عوارض بارداری افزایش می یابد و این امر ممکن است منجر به بارداری شود. از دیدگاه مادر و جنین مورد بررسی قرار گرفتند.
متخصص زنان و زایمان و پریناتولوژیست دانشگاه شهید بهشتی گفت: در حالی که عوارض جنینی و اختلالات ژنتیکی در سنین بالای 35 سال افزایش می یابد، عوارض مادری تا سن 40 سالگی افزایش نمی یابد. بعد از 40 سالگی عوارض مادری افزایش می یابد و نیاز به مراقبت بیشتری است.
وی با اشاره به مزایای بارداری در دوران طلایی گفت: عوارض بارداری جنین و مادر در این سن کاهش می یابد، اختلالات ژنتیکی و کروموزومی، وزن کم هنگام تولد، اختلالات رشدی در جنین، زایمان زودرس و بیماری هایی که در دوران بارداری رخ می دهد. به حداقل می رسد، دیابت در این سن کمتر است، فشار خون نیز کمتر است.
نیجی وی خاطرنشان کرد: مهم ترین موضوع در دوران طلایی بارداری وزن مناسب و کنترل بیماری های زمینه ای مادر است. از آنجایی که امروزه چاقی در جامعه بسیار شایع است، وزن مادر باید کم وزن باشد و وزن زیاد مشکل ایجاد می کند. در صورتی که مادر بیماری زمینه ای داشته باشد باید در زمان مقرر برای کنترل بیماری داروها مصرف شود و وزن مادر در دوران بارداری متعادل شود.
این متخصص زنان اضافه کرد: فشار خون و مشکلات کلیوی در دوران بارداری باید کنترل شود. اگر وزن مادر مناسب نباشد و بیماری زمینه ای وجود نداشته باشد، بارداری یک رویداد فیزیولوژیکی است، بنابراین نیازی به مداخله خاصی ندارد. بارداری در دوران طلایی باعث می شود که مادر در گروه کم خطر قرار گیرد در حالی که بارداری دو یا سه است. کولو آیا ممکن است با چیزهایی مواجه شویم که مراقبت را تغییر می دهند، مانند فشار خون؟
ارسال پاسخ