دبیر این جشنواره با اشاره به تلاش های مداوم دبیرخانه برای بیش از شش ماه برای سازماندهی این رویداد فرهنگی: “این جشنواره متمرکز بر گسترش شکل مقاومت از دوره هفدهم بود ، زیرا مقاومت به محتوا.
وی تأکید کرد که مأموریت این جشنواره رسالت رقابت سینمایی را تعریف کرده و افزود: “در دوره های قبلی که به عنوان جشنواره فیلم دفاع مقدس شناخته می شود ، مطالعات آسیب شناسی ما را دوباره تعریف کرده است تا نقش ها ، کارکردها و اهداف خود را تعریف کنیم.”
“طبق این دیدگاه ، سینما به عنوان ابزاری برای تکرار گفتمان جهانی ،” غفاری قادر “،” سینما ، نه یک گفتمان جهانی ، “دیده می شود.”
“شعار این جشنواره خونریزی مردم نجیب غزه و آزادی اورشلیم کلانتر است.” “ما در تلاش بودیم با شفافیت به سینما خدمت کنیم ، نه اینکه ظاهر سینما را غوطه ور کنیم.”
دبیر جشنواره با اشاره به رشد سه راه آثار انجام شده در مقایسه با دوره قبلی ، “ضبط بیش از هزار اثر هویت مختلف و سازندگان شناخته شده در سیستم جشنواره.”
وی همچنین از ارتقاء رتبه این جشنواره و “جشنواره بین المللی فیلم مقاومت با حمایت از بنیاد نخبگان ملی و ارزیابی ها به هنر هنر در کشور رسید.”
یکی دیگر از ویژگی های دوره هجدهم ، جشنواره استانی در بیش از 5 استان است. علاوه بر این ، برخی از جشنواره ها در عراق برگزار می شود و مشاوره خصوصی بین المللی در خانه جشنواره در تهران برگزار می شود.
قفاری قادر تأکید کرد: “ما مفتخریم که این دوره را از امام روه الله حسینیا جستجو کنیم. فرش قرمز ما مرد انعطاف پذیر قرن بود ، هسیینی خالص امام که الهام بخش مظلوم در جهان بود.”
سرانجام ، وی ابراز قدردانی از فیلمسازان ، هنرمندان و مخاطبان برای همراهی کرد و گفت که ما می توانیم دین خود را به ایده آل فلسطینی ، لفاظی مردم غزه و گفتمان مقاومت برسانیم “.
۵۷۵۷
گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین
ارسال پاسخ