به گفته خبرگزاری IMNA و نقل شده شبیه“با توجه به اینکه پیاده روی Arbaeen در طول بزرگراه خورشید زیاد است ، زائران ، زائران و زائران باید مراقب باشند.”
اضافه شده: خورشید منبع اصلی اشعه ماوراء بنفش اطراف (UV) است و بالاترین چگالی در ماه های تابستان است. از آسیب های ماوراء بنفش می توان جلوگیری کرد. قرار گرفتن در معرض ماوراء بنفش بیش از حد به عنوان عامل اصلی اثرات مضر بر روی پوست ، چشم و سیستم ایمنی بدن شناخته می شود.
رئیس وزارت بهداشت و پزشکی توصیه شد: حاجلار سعی می کند زمان تابش ماوراء بنفش خورشید را در ساعات خورشید محدود کند ، زیرا این پرتودرمانی دو ساعت قبل از دو ساعت قبل ، دو ساعت قبل از 4-5 ساعت بسیار شدید است و این افراد به مدت چهار ساعت حدود 2 درصد می شوند. زائران سعی می کنند زمان تابش ماوراء بنفش خورشید در نور خورشید را ظهر محدود کنند ، زیرا این پرتونگاری دو ساعت پیش بسیار شدید است.
فرهادی ادامه داد: زائران باید در مورد شاخص اشعه ماوراء بنفش مراقب باشند و وقتی این شاخص سه یا بالاتر است ، باید در اقدامات محافظت مراقب باشند. مقادیر دایرکتوری اشعه ماوراء بنفش در یک زمینه یا مکان خاص و زمان های مختلف روز در وب سایت های هواشناسی یا در نرم افزار مشهور جهان نشان داده شده است.
وی گفت که رئیس گروه محیط زیست و بهداشت و بهداشت و درمان و پزشکی ، زائران باید از سایه ها ، درختان ، چترها یا سایبان های سایه دار مانند محافظت کامل در برابر پرتوهای ماوراء بنفش استفاده کنند و افزود که ما تا 5 ٪ در سایه هستیم.
وی تأکید و تأکید بر استفاده از پوشاک گرمای مناسب: برای کاهش پرتوهای ماوراء بنفش ، آستین و شلوار بلند بپوشید. بهترین محافظت در برابر UV با استفاده از لباس (بافت فشرده) بدست می آید. یک کلاه مسطح (1.5 سانتی متر عرض) محافظت از اشعه ماوراء بنفش برای پشت گوش ، صورت و گردن را فراهم می کند.
“اگر کلاه بتواند گردن و گوش را بپوشاند ، بهتر است.” گفت اگر کلاه کلاه ندارد. سحرچادر و روسری به گونه ای استفاده می شود که نور مستقیم خورشید با پوست نداشته باشد.
رئیس گروه بهداشت محیط و کار و پزشکی و پزشکی افزود: “عینک آفتابی مناسب که چشم چشم را پوشانده است ، آسیب چشم ناشی از درگیری خورشید را به شدت کاهش می دهد.” عینک آفتابی باید پرتوهای UV-A و UV-B را تا طول موج 4 نانومتر (علائم UV 2) جذب کند.
و زائران خاطرنشان كردند كه آنها باید از ضد آفتاب برای مناطق پوستی استفاده كنند كه نمی توانند با لباس پوشانده شوند ، و اینكه طیف گسترده ای از ضد آفتاب (محافظت از UV-A و UV-B) دارند كه حداقل SPF 2 توصیه می شود. برای به دست آوردن محافظت دقیق ، از ضد آفتاب ضخیم و به همان اندازه در تمام قسمت های در معرض آفتاب 2 تا 5 دقیقه قبل از تماس با خورشید استفاده کنید.
فرهادی مجدداً تأکید کرد: به مناطق حساس تر مانند گوش ، بینی ، پیشانی و گردن توجه کنید. به خصوص بعد از استحمام و تعریق ، هر دو ساعت یکبار از ضد آفتاب استفاده مجدد کنید.
“زائران نسبت به بزرگسالان نسبت به اشعه ماوراء بنفش حساس تر هستند.” گفت زائران می توانند این سفر معنوی را بدون نگرانی انجام دهند.
ارسال پاسخ