در گزارشی ، روزنامه تلگراف در مواردی که از سندروم تنفسی خاورمیانه در عربستان سعودی (MERS-COV) افزایش یافته است ، افزایش یافته و از احتمال ابتلا به این بیماری ابراز نگرانی می کند ، همانطور که انتظار می رود حدود سه میلیون نفر را به مکه سوق دهد.
ایسنا در یک خبرنامه نوشت: طبق گفته وزارت بهداشت سعودی ، حداقل چهار نفر به ویروس مبتلا شده اند که از ماه مارس نزدیک به کروناویروس بوده است. دو نفر در بین این بیماران جان باختند.
شش مورد از جدیدترین عفونت ها به تماس قابل توجهی با یک بیمار برجسته گزارش شده و در بین پرسنل درمانی آلوده به بیمارستان در ریاض گزارش شده است.
با این حال ، منشأ این دو مورد ناشناخته است و باعث امکان اپیدمی ویروس در جامعه بزرگتر سعودی می شود.
شرکت تجزیه و تحلیل بیماری های عفونی ایرفینیت هشدار داد که این موارد “شیوع این بیماری و خطر گسترش احتمالی بین المللی در زیارتی که میلیون ها نفر در آن جمع می شوند”.
روزنامه تلگراف گزارش داد که ریاض ، پیشخدمت و سایر تصاویر رئیس جمهور آمریكا ، پیشخدمت و سایر تصاویر به افراد دیگر در این صحنه با ماسک دیده می شود.
زیارتی که در ابتدای ماه ژوئن برگزار می شود ، بیش از سه میلیون نفر را در مساحت تنها 2 کیلومتر متمرکز می کند و اغلب به عنوان شیوع بیماری های تنفسی مانند آنفولانزا و مننژیت باکتریایی شناخته می شود. بنابراین ، عربستان سعودی به کلیه زائران که قصد دارند قبل از ورود به کشور ، به همه زائران که قصد دارند در آیین های زیارتی شرکت کنند ، نیاز دارند.
برای سال دوم ، در کل 5 نفر که توسط مرسیس در جهان تأیید شده اند ، ثبت شده و بیش از 2 ٪ از آنها در عربستان سعودی رخ داده است. میزان مرگ و میر این بیماری حدود 2 ٪ گزارش شده است.
موریس یک ویروس عفونی بین انسان و شترها است و با تماس با حیوانات آلوده ، مصرف گوشت یا شیر ، یا غذاهای آلوده یا با خوردن ادرار یا بزاق شتر می تواند منتقل شود.
انتقال انسان به انسان این ویروس به طور عمده از طریق قطرات تنفسی در محیط های بسته بیمارستان رخ می دهد ، اما مواردی از آلودگی خانواده یا جامعه نیز وجود دارد.
علائم اصلی شامل تب بالا ، سرفه ، تنگی نفس ، درد عضلانی ، اسهال و حالت تهوع است.
بیشتر افرادی که در اثر مرسی می میرند حداقل یک بیماری زمینه ای مانند دیابت ، بیماری قلبی ، سرطان یا فشار خون بالا دارند.
اگرچه مطالعات بالینی همچنان ادامه دارد ، در حال حاضر هیچ واکسن علیه مورست وجود ندارد.
۲۲۳۲۱۷
گردآوری شده از رسانه خبر آنلاین
ارسال پاسخ