تغییر اقلیم مهمترین عامل در انتشار پشه Aeds است/ همه سازمان ها باید وظایف خود را انجام دهند

واکسن تب دنگی به چه افرادی تزریق می شود؟

انتخابتو و به نقل از و به نظر می رسیدمحمد اسماعیل مطلق برای هماهنگی برای جلوگیری از ورود و اسکان پشه ها در این جلسه حضور داشت. ایدز و بیماری ها منتقل شده تاب دانگ که با حضور نمایندگان وزارتخانه ها، نهادها و سازمان های مختلف به ویژه در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: تغییر اقلیم باعث تغییرات گسترده جوی از جمله نزولات جوی در جهان و کشور شده است. سیل های غیرمنتظره و ویرانگر، بارندگی کم و دمای طاقت فرسا در فصول مختلف از جمله پیامدهای این امر است.

وی با اشاره به اینکه تغییرات اقلیمی بیشترین تاثیر را بر هوا، آب و غذا دارد، افزود: گسترش گسترده پشه ها ایدز بیماری هایی که در جهان و ایران ایجاد می کند ناشی از تغییرات اقلیمی است و در صورت عدم توجه و انجام وظایف پیشگیرانه که توسط سازمان پدافند غیرعامل به آنها ابلاغ شده است، شاهد اپیدمی های گسترده و گسترده خواهیم بود. بیماری های این پشه در کشورهایی مانند برزیل و امارات.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و ایمنی غذا مبارزه با پشه را مهم دانست ایدز وی با بیان اینکه پیشگیری از بیماری های اپیدمی ناشی از این امر نیز وظیفه همه نهادها و سازمان ها است و وزارت بهداشت نه تنها در درمان بیماری ها وظیفه منحصر به فردی دارد، خاطرنشان کرد: سندی در خصوص اثرات تغییرات اقلیمی بر سلامت در شورای عالی سلامت و ایمنی مواد غذایی تدوین شده است. در شانزدهمین جلسه این شورا به ریاست شهید رئیسی مطرح شد و اکنون برای بررسی و تصویب در مجلس به دفتر رئیس جمهور منتخب ارائه شده است. این اولین جلسه شورا است.

موتلط با ارزیابی اینکه بیماری های جدیدی به وجود آمده و بیماری های خفته بر اثر تغییرات آب و هوایی بیدار شده اند، گفت: پشه ایدز قبل از انقلاب در خرمشهر مشاهده می شد اما خوابیده بود و امروز دوباره بیدار شده و اکنون در بندرلنگ به یک بیماری بومی تبدیل شده است.

وی تصریح کرد: حتی مالاریا که در حال ریشه کن شدن است و بیماری جذام با توجه به اینکه آنچه از بین رفته می تواند دوباره بیدار شود، همکاری دستگاه ها با دبیرخانه شورای عالی سلامت و ایمنی مواد غذایی در اجرای برنامه های راهبردی سلامت و انجام وظایف خاص خود ضرورتی اجتناب ناپذیر است.