عادتهای مضر برای سلامت مغز

عادتهای مضر برای سلامت مغز

از آنجا که واضح است که سلامت مغز بسیار مهم است ، برخی از عادات که به نظر می رسد بی ضرر هستند ، طبق سرویس ترجمه IMNA ، باعث آسیب جبران ناپذیری به مغز می شوند. اقدامات ساده مانند محدود کردن صفحه و کاهش استرس می تواند به بهبود سلامت مغز کمک کند.

خواب ناکافی و ناکافی

خواب برای سلامت مغز ضروری است ، بنابراین خواب کافی و با کیفیت بالا بر سلامت بدن تأثیر می گذارد ، عملکرد مغز و افزایش انرژی را بهبود می بخشد. کمبود خواب توانایی مغز در ترمیم خود و مهارتهای حیاتی شناختی مانند حافظه را مختل می کند و کمتر از یک شب می تواند اثرات مخربی بر مغز داشته باشد. عادت های ساده ، مانند محدود کردن صفحه ها حداقل دو ساعت قبل از خواب ، ترک کافئین حدود چهار تا شش ساعت قبل از خواب و داشتن یک برنامه خواب مناسب می تواند به بهبود سلامت مغز کمک کند.

نشستن طولانی مدت

نشستن برای ساعات طولانی تأثیر منفی بر مغز دارد ، بیشتر افراد شغل هایی دارند که باید هشت تا چهار ساعت بنشینند ، در این حالت جریان خون به مغز کاهش می یابد و میزان مصرف اکسیژن و مواد مغذی کاهش می یابد ، بنابراین به مرور زمان بدتر می شود. علاوه بر این ، عدم تحرک باعث افزایش نشانگرهای التهابی می شود که به بافت عصبی آسیب می رسانند ، به طوری که خطر بروز مشکلات مانند زوال عقل و وخامت شناختی را افزایش می دهد ، بنابراین توصیه می شود هر 2 تا 5 دقیقه استراحت کنید و به مدت دو تا سه دقیقه پیاده روی کنید که می تواند اثرات منفی را کاهش دهد.

استرس مزمن

امروز استرس بخش مهمی از زندگی افراد را تشکیل می دهد ، اما استرس مزمن می تواند تأثیر مخرب بر بدن و مغز داشته باشد ، افراد مبتلا به استرس مزمن ، افسردگی یا اختلال اضطراب ، کنترل استرس می تواند به بهبود سلامت مغز کمک کند. انجام اقدامات ساده مانند داشتن فعالیت بدنی ، مراجعه به مشاوره و مصرف دارو با تجویز پزشک می تواند به کاهش سطح استرس کمک کند.