انتخابتو به نقل از وبدا، حسین فرشیدی در خصوص بیماری هاری و روش های پیشگیری مطالبی ارائه کرد. آزمون وی پس از گازگرفتگی توسط حیوانات به هاری گفت: اکنون با فرا رسیدن فصل تابستان، سفرها به دل طبیعت نیز بیشتر می شود. الهام بخشدرختان بلند، هوای پاک و مناظر جالب نیز می تواند خطراتی را به همراه داشته باشد و سفر را تلخ کند و یکی از این خطرات حیوان گزیدگی است.
نیش یا خراش حیوان ناقل هاری، تماس مخاط چشم، دهان و بینی یا زخم باز فرد با بزاق حیوان ناقل هاری می تواند فرد را مبتلا کند. با هاری
معاون بهداشتی وزارت بهداشت گفت: گزش و خراش حیوانات ولگرد و ولگرد باید مورد توجه قرار گیرد و از آنجایی که میزان کشندگی این بیماری زیاد است، فرد باید سریعاً به مراکز درمانی و بهداشتی مراجعه کند و در صورت درمان با تأخیر منجر به مرگ می شود.
فرشیدی خاطرنشان کرد: سال گذشته بیش از 300 هزار سرم ضد هاری در کشور تجویز شد که نشان دهنده فراوانی حیوان گزیدگی در کشور است، بنابراین اطلاع از راه های پیشگیری از این بیماری بسیار مهم است.
وی با تاکید بر لزوم جمع آوری سگ های ولگرد از سوی مسئولان، تصریح کرد: مردم از نزدیک شدن و غذا دادن به حیوانات ولگرد و گازگرفتگی توسط این حیوانات خودداری کنند و به مراکز جامع سلامت، بیمارستان ها یا کلینیک ها مراجعه کنند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: افرادی که سگ یا گربه را در خانه نگهداری می کنند به این نکته نیز توجه کنند که این حیوانات حتما باید زیر نظر دامپزشک بوده و واکسیناسیون لازم را انجام دهند.
ارسال پاسخ