وی عضو دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه جهروما است و می گوید کودکان مبتلا به اوتیسم نباید مجبور شوند کاری انجام دهند یا از دنیای درونی خود عقب نشینی کنند.
به گفته ایسنا ، دکتر عباس آوادپور افزود: “اوتیسم بیشتر در پسران تشخیص داده می شود ، اما نسبت دختران بیشتر است. بسیاری از اوتیسم خفیف در دختران نادیده گرفته می شود. این بیماری معمولاً در اوایل کودکی (2 تا 6 ماه) مشهود است.
“علائم اوتیسم شامل مشکلات ارتباطی ، دشواری در حفظ روابط اجتماعی ، حرکات مکرر و واکنشهای غیر طبیعی به محرکهای حسی است.” گفت ممکن است افراد در درک زبان چشم ، خواندن زبان بدن یا درک احساسات دیگران مشکل داشته باشند.
عوامل خطر و علت اوتیسم
“علت دقیق اوتیسم ناشناخته است ، اما داستان خانوادگی ، جهش های ژنتیکی ، سن والدین ، وزن کم تولد ، قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین و والپروات سدیم و تالیدومید نقش در افزایش خطر توسعه دارند.” گفت
درمان
وی گفت: “مداخلات درمانی می تواند به بهبود شرایط این بیماران کمک کند.” درمانهای غیر دارویی شامل تجزیه و تحلیل رفتار کاربردی ، گفتار درمانی ، زبان درمانی ، آموزش مهارت های اجتماعی و حرفه ای درمانی است. در صورت عدم موفقیت این روش ها ، داروهای روانگردان ، ضد تشنج ، داروهای ضد افسردگی ، محرک ها و ضد تشنج ها تجویز می شوند.
اهمیت مصاحبه اولیه
“کودکانی که قبل از شش سالگی مهارت های زبانی را آموخته اند و بیش از 5 ماه ضریب هوشی دارند ، نتایج بهتری در درمان می دهند و زندگی عادی تری دارند.” گفت
پیشنهادات رفتاری
سرانجام ، Awadpour توصیه شد: تمریناتی مانند پیاده روی ، شنا و بازی های تفریحی برای بهبود علائم این کودکان مؤثر است. والدین و مراقبان باید صبور باشند و از انتقادات غیر ضروری خودداری کنند ، زیرا انتقاد می تواند باعث نگرانی در این کودکان شود. آنها غالباً با مشاغل مکرر سر و کار دارند و از آنها لذت می برند ، بنابراین مجبور نیستند رفتار خود را تغییر دهند.
ارسال پاسخ