خطر بالای هپاتیت برای مادران باردار / لزوم رعایت رژیم غذایی مناسب برای بیماران کبدی

پروتئین های پلاسمای خون توسط کبد تولید می شود آیا

مهدی کاظمی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: هپاتیت A و E از طریق آب و غذای کثیف منتقل می شود، هپاتیت A بسیار شایع تر است و علائم هپاتیت E مانند سایر هپاتیت ها اختصاصی نیست.

با اشاره به علائم هپاتیت E، ضعف، خواب آلودگی شدید، استفراغ، یبوست یا اسهال، دردهای عضلانی و تب بالا ممکن است از علائم هپاتیت E باشد و هپاتیت احتمالا از این نوع باشد. هپاتیت، که می تواند منجر به نارسایی کبد شود.

فوق تخصص گوارش و کبد با بیان اینکه احتمال تبدیل هپاتیت نوع E به هپاتیت شدید در مادران باردار بیشتر است، اظهار داشت: در واقع اگر مادر باردار مبتلا به هپاتیت E باشد، احتمال نارسایی کبد در خود و این مادر وجود دارد. افزایش می یابد. برای از بین بردن کامل این ویروس، زنان باردار نیاز به نظارت و معاینه دوره ای دارند.

کاظمی با بیان اینکه هپاتیت E یک بیماری خود محدود شونده است و پس از مدتی بدن با آن مقابله و ویروس را از بین می برد، ادامه داد: توصیه می شود بیماران مبتلا به هپاتیت تغذیه صحیح و مناسب را رعایت کنند و بیماران کبدی آن را به کبد توصیه می کنند. بیماران غذا تا حد امکان از غذاهای فرآوری شده و کنسرو شده خودداری کنید.

وی با تاکید بر اینکه استفاده از آب صنعتی نیز به دلیل وجود قند و نمک باید محدود شود، گفت: مصرف سوسیس و کالباس نیز می تواند عوارض و مشکلات بیماران کبدی را افزایش داده و کبد را تا نارسایی و مراحل پایانی بیشتر پیش ببرد. بیماری های کبدی

فوق تخصص گوارش و کبد موارد زیر را بیان کرد: غذا دارای مواد نگهدارنده و مضر برای کبد است، اضافه کرد: برای پیشگیری از ابتلا به هپاتیت A و E باید بهداشت فردی را همیشه رعایت کرد و اگر مردم از سلامت آب مطمئن نیستند حداقل قبل از نوشیدن آن را چک کنند. 20 دقیقه بجوشانید.

کاظمی با بیان اینکه واکسن هپاتیت A وجود دارد، گفت: واکسن هپاتیت A برای افرادی که در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند تزریق می شود. مسافران به مناطقی که هپاتیت A شایع است، بیماران کبدی مزمن، بیماران هپاتیت B و C، افراد بی خانمان و بیماران با سیستم ایمنی ضعیف از جمله کسانی هستند که واکسن هپاتیت A برای آنها توصیه می شود.